Δίαιτα: Χάσε μέχρι και 2 κιλά σε μια εβδομάδα χωρίς να πεινάσεις

Ο στόχος είναι απλός… θέλεις να απαλλαγείς από κάποια κιλά, αλλά δεν έχεις καμιά διάθεση να πεινάσεις γι’ αυτό. Το μυστικό; Να βρεις την κατάλληλη δίαιτα, φτιαγμένη στη λογική της σωστής διατροφής και έτσι να χάσεις ως και 2 κιλά σε επτά ημέρες.

Το μότο σου; Ισορροπία, μέτρο και πρόγραμμα. Η Κλινική Διαιτολόγος Διατροφολόγος Γεωργία Καπώλη έχει το μενού που θα σε οδηγήσει με εγγυημένη επιτυχία στο αποτέλεσμα που ζητάς.

Κάνε κλικ στο μενού για να δεις αναλυτικά τι περιλαμβάνει


Αν θέλεις να κατεβάσεις το μενού στον υπολογιστή σου κάνε κλικ εδώ

*Να θυμάσαι πως το πόσα κιλά θα χάσεις, εξαρτάται και από το περιθώριο απώλειας βάρους, δηλαδή πόσα παραπάνω κιλά έχεις από το φυσιολογικό.

ΤΑ TIPS ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΑ
Η Διαιτολόγος Διατροφολόγος Γεωργία Καπώλη σου δίνει τις βασικές συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να χάσεις τα κιλά που θέλεις…

1. 6-8 ποτήρια νερό καθημερινά. Έχει αποδειχτεί πως η πρόσληψη ενός ποτηριού νερού πριν από κάθε γεύμα βοηθάει στην απώλεια βάρους.

2. Μην αφήνεις το στομάχι σου για περισσότερες από 3-4 ώρες άδειο. Εκτός από τα τρία κύρια γεύματα (πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό) να τρως και 1-2 ενδιάμεσα γεύματα όπως φρούτα, γιαούρτι κτλ

3. Να μην ξεχνάς να τρως 3-4 φρούτα ημερησίως. Τα φρούτα λόγω των φυτικών ινών που περιέχουν χαρίζουν στο στομάχι το αίσθημα του κορεσμού με αποτέλεσμα να μην καταφεύγουμε σε απαγορευμένα σνακ.

4. Να μην παραλείπεις το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας που είναι το πρωινό. Μελέτες έχουν αποδείξει πως άτομα που δεν τρώνε το πρωί έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να γίνουν παχύσαρκοι.

5. Προτίμησε τα δημητριακά και τα ζυμαρικά να είναι ολικής αλέσεως.

6. Να μαγειρεύεις με ελαιόλαδο και να αποφεύγεις το τηγάνισμα.

7. Μην στερείσαι το γλυκό μια φορά την εβδομάδα.

8. Να τρως γαλακτοκομικά χαμηλά σε λιπαρά.

9. Να καταναλώνεις αρκετές φορές μέσα στην εβδομάδα ως σνακ 1 χούφτα ξηρούς καρπούς ανάλατους, οι οποίοι περιέχουν θρεπτικά συστατικά, καθώς και καλά λιπαρά. ΠΡΟΣΟΧΗ όμως να μην υπερβάλλεις.

10. Να αυξήσεις την φυσική σου δραστηριότητα με απλά πράγματα, να ανεβοκατεβαίνεις τις σκάλες, να περιορίσεις τις μετακινήσεις με το αυτοκίνητο ή το λεωφορείο και να περπατήσεις ή να κάνεις ποδήλατο.

Read More

And More