Diet Coach! Ένα πρόγραμμα διατροφής που θα σε αδυνατίσει χωρίς στερήσεις, έχοντας παρέα!

Έχεις δοκιμάσει να κάνεις δίαιτα, έχεις δοκιμάσει να πεινάσεις, να στερηθείς, να καταπιεστείς… Έχεις υποσχεθεί στον εαυτό σου, έχεις δώσει το λόγο σου, έχεις κάνει τα πάντα και τελικά, εκείνη τη δύσκολη στιγμή, παρεκτρέπεσαι. Το παν είναι να αλλάξεις στάση απέναντι στο φαγητό. Τι θα έλεγες να το κάνεις παρέα με άλλους; Να γίνεις μέλος μιας ομάδας όπου ο ένας θα βοηθάει τον άλλον; Κάτι σαν group therapy… αλλά με διατροφικό concept!

Diet Coaching είναι ο νέος τρόπος να βρεις το δρόμο σου προς τη σωστή διατροφή, να μοιραστείς τις αγωνίες σου με άλλα άτομα που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα με εσένα και να χάσεις κιλά με αποτέλεσμα. Η Κλινική Διαιτολόγος Διατροφολόγος Dr. Bettina Lassnack μας εξηγεί τα οφέλη μια ομάδας dietcoaching…

Πες “ΟΧΙ” στη Δίαιτα
Το πρώτο και μεγαλύτερο λάθος είναι αυτή καθεαυτή η λέξη δίαιτα. “Η λέξη «δίαιτα» μας δημιουργεί το αρνητικό αίσθημα της στέρησης και της νηστείας. Όποιος ξεκινάει οποιοδήποτε πρόγραμμα με άρνηση δεν θα το καταφέρει” επισημαίνει η Κλινική Διαιτολόγος Διατροφολόγος Dr. Bettina Lassnack. Προτίμησε τη λέξη διατροφή. “Διατροφή σημαίνει μακροπρόθεσμη αλλαγή διατροφικών συνηθειών και συμπεριφορών. Είναι τρόπος ζωής και αυτό αποφέρει ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα”!

Βρες τον δικό σου coach της διατροφής
Ένας ειδικός μπορεί πάντα να σε κατατοπίσει! Να σου εξηγήσει τα προβλήματα, να λύσει τις απορίες που μπορεί να έχεις και βέβαια να σε βάλει σε πρόγραμμα για να αδυνατίσεις σωστά. Αν μάλιστα αυτό συμβαίνει μαζί με άλλους που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα με εσένα, τότε τα πράγματα είναι ακόμη καλύτερα.

“Η καλή διάθεση και η συμπαράσταση για κάποιον που προσπαθεί να χάσει βάρος είναι πολύ σημαντική! Συχνά ένας στόχος πραγματοποιείται ευκολότερα με παρέα. Στο Θεραπευτικό Κέντρο ΙΑΣΘΑΙ διοργανώνονται ομάδες/σεμινάρια με κοινό στόχο όχι μόνο την απώλεια βάρους, αλλά και την εκπαίδευση και επιμόρφωση στο θέμα διατροφή & υγεία!” εξηγεί η Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος Dr. Bettina Lassnack.

Το αδυνάτισμα δεν είναι μόνο θέμα διατροφής
Κακές συνήθειες, συναισθηματικές δυσκολίες και μια σειρά από άλλους παράγοντες στην καθημερινότητά σου δεν σου επιτρέπουν να φτάσεις στο επιθυμητό βάρος: “Αρκετά άτομα δεν αντιλαμβάνονται εγκαίρως ότι οι προσωπικές τους δυσκολίες τα οδηγούν σε έναν λανθασμένο τρόπο διατροφής. Μέσα από το πρόγραμμα, λοιπόν, προσφέρουμε την ψυχολογική στήριξη που πιθανόν να χρειαστεί κάποιος όταν έρχεται αντιμέτωπος με αυτές” εξηγεί η διαιτολόγος.

Ποιος είναι ο στόχος των ομαδών;

Ο σωστός τρόπος απώλειας βάρους, με τη γνώση μιας ισορροπημένης διατροφής μέσα από ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Για αυτό το σκοπό το κέντρο ΙΑΣΘΑΙ προσφέρει:

– Διατροφική επιμόρφωση για να μάθεις τι ακριβώς σου προσφέρει κάθε διατροφική ομάδα και πως θα την εντάξεις στην καθημερινότητά σου.

– Προγράμματα διατροφής, προσαρμοσμένο στις δικές σου ανάγκες και απαιτήσεις ώστε να έχει αποτέλεσμα

– Τακτική λιπομέτρηση/έλεγχος βάρους για να ξέρεις την πρόοδό σου και να προσαρμόζεις τους στόχους σου

– Οδηγίες για καλή φυσική κατάσταση! Η γυμναστική είναι πάντα ένα από τα πιο δυνατά σου όπλα για να διώξεις τα περιττά κιλά.

– Ψυχολογική υποστήριξη από ειδικό που θα σου αποκαλύψει τα καθημερινά “λάθη” και πώς εμποδίζουν το αδυνάτισμα

Βελονισμός για να χάσεις πιο εύκολα κιλά
Εκτός από την ψυχοθεραπεία και την διατροφολογία στο κέντρο μπορείς να κάνεις και θεραπείες με βελονισμό. Σε τι όμως βοηθά μια τέτοια θεραπεία;

– Στον έλεγχο της πείνας ή της όρεξης, ώστε να μειώσει την συχνότητα βουλιμικών επεισοδίων.
– Στην επαναφορά του μεταβολισμού σε ισορροπία, κάτι που αποτελεί προϋπόθεση για την σωστή λειτουργία του και την απώλεια βάρους.

Πόσο διαρκεί ένα ομαδικό πρόγραμμα;
Τα ομαδικά προγράμματα διαρκούν 3 μήνες, με συναντήσεις 1 φορά την εβδομάδα. Κάθε ομάδα περιλαμβάνει 6-10 άτομα.

Πόσο κοστίζει;

Το συνολικό κόστος του προγράμματος ανέρχεται στα € 149 (αντί € 279)

Μάθε περισσότερες πληροφορίες εδώ
Το θεραπευτικό κέντρο ΙΑΣΘΑΙ είναι μία συνεργασία ειδικών στον τομέα της υγείας που μοιράζονται μια κοινή φιλοσοφία στην προσέγγιση διαφόρων σωματικών και ψυχικών διαταραχών. Γνωρίζουμε ότι ο κάθε άνθρωπος έχει μέσα του την ικανότητα για αλλαγή την οποία ενθαρρύνουμε μέσα από μία υποστηρικτική και αμοιβαίου σεβασμού σχέση μαζί του. Διαμορφώνουμε ένα περιβάλλον εμπιστοσύνης στο οποίο το ίδιο το άτομο θα μπορέσει να αναπτύξει τις θεραπευτικές του δυνατότητες.

Θεραπευτικό Κέντρο Σωματικής & Ψυχικής Υγείας
ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΙΑΚΟΥ 20 & ΣΥΓΓΡΟΥ 1
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ 11743
Τηλ. 210 9229660

Read More

And More