Η ηλικία μιας γυναίκας φαίνεται στα χέρια. Όχι πια! Ήρθε η HYDRATE, η νέα μέθοδος υαλουρονικού…

Ένα από τα πιο ωραία σημεία της γυναίκας είναι χωρίς καμία αμφιβολία τα χέρια της. Και σε αυτό θα συμφωνήσουν οι περισσότεροι άντρες. Είναι όμως ένα σημείο που χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα, γιατί ταλαιπωρείται εύκολα. Και να θυμάσαι, η ηλικία μιας γυναίκας φαίνεται πάντα από τα χέρια της… Τι μπορείς να κάνεις λοιπόν;

Hydrate! Μια νέα μέθοδος υαλουρονικού οξέος που έρχεται να δώσει τη λύση και να παραμείνουν τα χέρια σου νέα και σφριγηλά -προστατεύοντας το δέρμα μια για πάντα…

ΤΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ…
“Το υαλουρονικό οξύ υπάρχει στο ανθρώπινο δέρμα και είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες ενυδάτωσης, ο οποίος και προλαμβάνει την αφυδάτωσή του” τονίζει ο Πλαστικός Χειρουργός Αθάνασιος Αθανασίου. Σύμφωνα με τον Πλαστικό Χειρουργό οι πιο σημαντικοί παράγοντες που κάνουν τα χέρια σου να δείχνουν ταλαιπωρημένα είναι:

Ο χρόνος: Με την πάροδο του χρόνου, το φυσικό επίπεδο του υαλουρονικού οξέως μειώνεται με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να δείχνει εξασθενημένη με ρυτίδες, τραχειά αίσθηση και χωρίς νεανικό χρώμα και λάμψη.

Ο ήλιος: Εκτός από τα σημάδια του χρόνου, ανάλογο πρόβλημα στα πολύτιμα και ευαίσθητα χέρια σου μπορεί να προκαλέσει και η ηλιακή ο ακτινοβολία. Ο ήλιος, λόγω της ακτινοβολίας UVA –UVB, συμβάλλει στη δημιουργία αντιαισθητικών κηλίδων και προκαλεί έξτρα αφυδάτωση στα συγκεκριμένα εκτεθειμένα σημεία.

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ
Η αισθητική ιατρική δίνει τη λύση. Το ενέσιμο υαλουρονικό οξύ θα αποκαταστήσει τα “αποθέματα” φυσικού υαλουρονικού του δέρματος, θα ενυδατώσει το δέρμα αποτελεσματικά και θα διώξει τα σημάδια φωτογήρανσης από τον ήλιο. Η μέθοδος ονομάζεται Hydrate και μπορεί να χαρίσει και πάλι στα χέρια σου την νεανική τους λάμψη και σφριγηλότητα.

Το HYDRATE είναι μία εντελώς νέα κατηγορία φυσικού, μη διασταυρωμένου υαλουρονικού οξέως που περιέχει 0,9% μαννιτόλη.

– Πρόκειται για μια κλινικά αποδεδειγμένη αγωγή που αντικαθιστά αποτελεσματικά τα μειωμένα επίπεδα υαλουρονικού οξέως στο δέρμα μας με αποτέλεσμα φυσική και υγιή λάμψη.

– Το ΗYDRATE είναι ειδικά σχεδιασμένο για έγχυση ακριβώς κάτω από την επιφάνεια της επιδερμίδας για να βελτιώσει την ενυδάτωση που αδυνατούν πλήρως να μας παρέχουν οι διάφορες κρέμες ή άλλοι τρόποι ενυδάτωσης.

– Λόγω της περιεκτικότητάς του σε μαννιτόλη (που είναι ένας φυσικός ευεργετικός πολυσακχαρίτης) παρέχει προστασία έναντι στην καθημερινή φθορά από τους περιβαλλοντικούς παράγοντες που προκαλούν ελεύθερες ρίζες.

– H δράση του είναι άμεση και το αποτέλεσμα είναι το δέρμα να αποκτήσει αναζωογονημένη φυσική λάμψη, χρώμα ροδαλό, νεανικό και απαλό

– Η μέθοδος μπορεί να εφαρμοστεί και στο πρόσωπο, χαρίζοντας ενυδάτωση, ανανέωση και ομορφιά και στο δέρμα του προσώπου.

ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ
Όπως και κάθε εφαρμογή υαλουρονικού οξέος στην αισθητική ιατρική, έτσι και το hydrate είναι μια ενέσιμη διαδικασία. “Το Hydrate εγχέεται στην επιδερμίδα με τις λεπτότερες βελόνες που υπάρχουν και προκαλεί ελάχιστη ενόχληση“. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κλείσεις ραντεβού με τον εξειδικευμένο ιατρό που θα αναλάβει τη διαδικασία.

Βγαίνοντας από το ιατρείο μπορείς να συνεχίσεις τις δραστηριότητές σου χωρίς πρόβλημα. “Ο χρόνος αποθεραπείας του hydrate είναι άμεσος και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στη δουλειά ή τις ασχολίες την ίδια κιόλας μέρα” εξηγεί ο κ. Αθανασίου.

ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ
Η ενυδάτωση των χεριών δεν έχει ηλικία. Άλλωστε την απόφαση θα την πάρεις ανάλογα με την κατάσταση της επιδερμίδας, αλλά και το πόσο η έκθεση στον ήλιο έχει αφήσει τα σημάδια της σε αυτή. Όπως εξηγεί ο κ. Αθανασίου τη μέθοδο hydrate επιλέγουν κατά κύριο λόγο γυναίκες ηλικίας από 38 ετών και πάνω, ενώ αν η εφαρμογή γίνει στο πρόσωπο τότε αφορά περισσότερο σε γυναίκες από 30 ετών και πάνω.

ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
Σύμφωνα με τον πλαστικό χειρουργό Αθανάσιο Αθανασίου απαιτούνται από 3 μέχρι 5 συνεδρίες, ανάλογα με το πρόβλημα, προκειμένου να έχεις άψογο και μόνιμο αποτέλεσμα που διαρκεί.

Μάθε περισσότερες πληροφορίες
ATHENS BEVERLY HILLS MEDICAL GROUP
Βασιλέως Γεωργίου 12 & Λαοδίκης 33-35, Γλυφάδα,
τηλ.: 210-8949090
www.athens-beverlyhills.com

Read More

And More