ΣΥΝΤΑΓΕΣ με λιγότερες από 290 θερμίδες και λιγότερα από 3,50€ το πιάτο

Το ωραίο σώμα εξαρτάται από το καλό φαγητό. Και καλό φαγητό σημαίνει μαγειρεμένο από σένα γιατί γνωρίζεις την ποιότητα των υλικών. Το να ψωνίσεις από το σούπερ μάρκετ και να ετοιμάζεις μόνη σου το φαγητό σου να είσαι σίγουρη πως σου εξασφαλίζει ένα καλό σώμα και φυσικά σου γλιτώνει αρκετά ευρώ -σε αντίθεση με το να παραγγέλνεις συνεχώς φαγητό απέξω.

Σου έχουμε λοιπόν πέντε ξεχωριστές συνταγές που καμιά τους δεν ξεπερνά τις 290 θερμίδες, ενώ δεν θα στοιχίσει κανένα περισσότερα από 3,56€ το πιάτο


STEP BY STEP
– Επιλέξαμε πέντε πιάτα ιδιαίτερα και ελαφριά, σαν εκείνα που λατρεύεις να ανακαλύπτεις στις light and delicious συνταγές μας.

– Φτιάξαμε τη λίστα με τα υλικά κάθε συνταγής και πληκτρολογήσαμε caremarket.gr. Ξέρεις! Το πρώτο διαδικτυακό super market στην Ελλάδα με το οποίο κερδίζεις και χρόνο και χρήμα, κάνοντας τα ψώνια σου Online.

– Επιλέξαμε μέσα από 120.000 προϊόντα του caremarket όλα όσα χρειαζόμασταν… κι έτσι ήταν απλό να υπολογίσουμε με ακρίβεια λεπτού του ευρώ, πόσο θα σου κοστίσει κάθε συνταγή!!

Κάνε κλικ επάνω στην κάρτα και δες πως θα ετοιμάσεις κάθε συνταγή…
/

/

/

/

/

Αποφάσισες να μαγειρέψεις λοιπόν; Κάνει κλικ στην κεντρική σελίδα του caremarket και εκμεταλλεύσου τις προσφορές, κέρδισε χρόνο, χρήματα και μόλις τα ψώνια φτάσουν στην πόρτα σου… δημιούργησε τις light γεύσεις που αγαπάς!

Για να κάνεις λοιπόν τα ψώνια σου από το σπίτι σου ή από το γραφείο σε καλύτερες τιμές δεν έχεις παρά να κάνεις “κλικ” εδώ

Read More

And More