POST XMAS DIET! Η δίαιτα που θα σε απαλλάξει από τα κιλά που πήρες στις γιορτές…

Η δίαιτα μετά τις γιορτές είναι κάτι σαν… έθιμο. Μαζί με τα κουτιά όπου αποθηκεύεις και πάλι τα στολίδια και το χριστουγεννιάτικο δέντρο, ξεκινάς διατροφή για να ξεφορτωθείς τα κιλά των γιορτών. Νομίζεις είναι τυχαίο που η έρευνα δείχνει πως οι Έλληνες παίρνουν κατά μέσο όρο 3 κιλά μέσα στις γιορτές;

Σου έχουμε λοιπόν το μενού διατροφής που θα σε απαλλάξει από αυτά τα 2-3 κιλάκια σε δύο εβδομάδες. Η Κλινική διαιτολόγος διατροφολόγος Αθηνά Ρούντου ετοίμασε ένα διαιτολόγιο για να “έρθεις στα ίσια σου” καθώς επιστρέφεις στην καθημερινότητα.

ΠΕΣ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΕΞΑΝΤΛΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΙΤΕΣ
“Πολλές φορές καταφεύγουμε σε εξαντλητικές και αποτοξινωτικές δίαιτες γιατί έτσι νομίζουμε ότι θα έχουμε σίγουρα και γρήγορα αποτελέσματα. Με αυτόν τον τρόπο όμως, το μόνο που καταφέρνουμε είναι να δημιουργούμε τον λεγόμενο στερητικό σύνδρομο, αφού με τις αυστηρές δίαιτες δεν έχουμε τη δυνατότητα να καταναλώνουμε από όλες τις ομάδες τροφίμων. Αυτό έχει ως συνέπεια να αποβάλλονται από το σώμα μας μόνο υγρά και μυϊκή μάζα και όχι λίπος” εξηγεί η διαιτολόγος.

Ποια είναι όμως τότε η λύση; Μα φυσικά η σωστή διατροφή με τρόφιμα από όλες τις ομάδες και πολλά, μικρά και συχνά γεύματα.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
/
Αν θέλεις να κατεβάσεις το διαιτολόγιο στον υπολογιστή σου κάνε κλικ εδώ

Read More

And More