ΝΕΑ ΕΝΕΣΙΜΗ ΜΕΘΟΔΟΣ! Επανόρθωση της γεννητικής περιοχής με βλαστοκύτταρα

Θα έχεις ακούσει για τα βλαστοκύτταρα! Κάπου θα πήρε το αυτί σου για τις θεραπείες που εκμεταλλεύονται στοιχεία του ίδιου του σώματος για ομορφιά και υγεία, μια νέας γενιάς μη επεμβατική αισθητική μέθοδος που γενικά αποκαλείται αυτόλογο PRP! Γνώριζες όμως πως μπορείς να εκμεταλλευτείς τη νέα αυτή τεχνολογία και για άλλα σημεία του σώματος, πλην του προσώπου και του δέρματος;

Ο μαιευτήρας-χειρουργός γυναικολόγος δρ. Νικόλαος Ναούμ παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα μια νέα εφαρμογή ενέσιμου αυτόλογου PRP, αυτή τη φορά για την επανόρθωση της γυναικείας γεννητικής περιοχής.

“Το αυτόλογο PRP αλλάζει τα δεδομένα της Επανορθωτικής Γυναικολογίας, γιατί έχει άμεσα αποτελέσματα και είναι ιδανικό για τις περιπτώσεις εκείνες όπου δεν απαιτείται χειρουργείο” επισημαίνει ο δρ. Νικόλαος Ναούμ που σου δίνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες

Τι είναι το αυτόλογο PRP;
Η τεχνολογία αυτή έχει κερδίσει έδαφος τα τελευταία χρόνια στην αισθητική ιατρική. Ουσιαστικά πρόκειται για ενέσιμο που κάνει χρήση πλάσματος ή βλαστοκυττάρων από το ίδιο τον οργανισμό. “Η χρήση παραγόντων από τον ίδιο μας τον οργανισμό (όπως για παράδειγμα πλάσμα ή βλαστοκύτταρα) πραγματοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στην ιατρική κοσμετολογία για θεραπείες προσώπου ή σώματος”! Η νέα αυτή μέθοδος χρησιμοποιεί στοιχεία από το ίδιο μας το σώμα στη γεννητική περιοχή και έτσι επιτυγχάνεται μόνιμη ανάπλαση, σύσφιξη και διόρθωση των αισθητικών προβλημάτων!

Πότε θα ήταν χρήσιμο να κάνω μια τέτοια θεραπεία;
Με την πάροδο των χρόνων το κολλαγόνο και η ελαστίνη του οργανισμού μειώνεται για αυτό και παρατηρούμε τη γνωστή χαλάρωση τόσο στο πρόσωπο όσο και σε όλα τα όργανα, όπως και στη γεννητική περιοχή. Οι γυναίκες λοιπόν μεγαλώνοντας, και ιδιαίτερα μετά από 1 ή 2 φυσιολογικούς τοκετούς, είναι λογικό να παρατηρούν χαλάρωση στη γεννητική περιοχή. Με τη θεραπεία βλαστοκυττάρων μπορούν να διορθωθούν και μικρές δυσμορφίες της περιοχής όπου δεν απαιτείται επέμβαση αιδοιοπλαστικής, όπως μικρή ασυμμετρία χειλέων του αιδοίου κ.α.

Το πρόβλημα δεν είναι μόνο αισθητικό!
Ο γιατρός εξηγεί πως το πρόβλημα δεν είναι απλά και μόνο αισθητικό. Η χαλάρωση στην περιοχή δημιουργεί ψυχολογικά και λειτουργικά προβλήματα, επηρεάζοντας σαφώς ακόμα και τη σεξουαλική τους ζωή.
Επίσης, ένας ανοιχτός κόλπος επηρεάζει σημαντικά την υγιεινή της γυναίκας, αφού η περιοχή είναι ευάλωτη σε βακτήρια και λοιπούς μικροοργανισμούς. Έτσι έχει παρατηρηθεί, ότι οι γυναίκες με χαλάρωση αιδοίου έρχονται συχνότερα από το κανονικό αντιμέτωπες με μυκητιάσεις, κολπίτιδες κ.α.

Πώς γίνεται το αυτόλογο PRP;
Πρόκειται για μία θεραπεία που δεν απαιτεί αναισθησία, ούτε επίσκεψη σε νοσοκομείο. Πραγματοποιείται μόνο από εξειδικευμένο ιατρό, ο οποίος συλλέγει εντελώς ανώδυνα πλάσμα και βλαστοκύτταρα από τον οργανισμό σας και έπειτα από ειδική επεξεργασία που γίνεται άμεσα τα εγχέει στην περιοχή των έξω γεννητικών οργάνων.

Πόσο διαρκεί η διαδικασία;
Η αυτόλογη έγχυση των βλαστοκυττάρων διαρκεί το πολύ 30 λεπτά, ενώ τα αποτελέσματα είναι εμφανή άμεσα. Σε μόλις μισή ώρα έχει πραγματοποιηθεί ανάπλαση της γεννητικής περιοχής, έχουν διορθωθεί οι μικρές ασυμμετρίες ή δυσμορφίες που προϋπήρχαν, ενώ προλαμβάνεται και ο κίνδυνος συχνών λοιμώξεων

Πόσο καιρό διαρκεί το αποτέλεσμα;
Το αποτέλεσμα είναι μόνιμο, καθώς δεν εγχέεται καμία “ξένη” ουσία που με τον καιρό θα απορροφηθεί από τον οργανισμό! Πρόκειται για μία εντελώς προσωποποιημένη θεραπεία, που γίνεται από το σώμα σου… αποκλειστικά και μόνο για εσένα!

O δρ. Νικόλαος Ναούμ, Μαιευτήρας-Χειρουργός Γυναικολόγος ήρθε στο TLIFE και μας έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το αυτόλογο PRP στη γεννητική περιοχή. Παρακολούθησε το video που ακολουθεί…

Ευχαριστούμε τον δρ. Νικόλαο Ναούμ, Μαιευτήρα-Χειρουργό Γυναικολόγο, ειδικευμένο στην Επανορθωτική Γυναικολογία.
Πηγή: www.ananeosi.gr

Read More

And More