Οι οδοντίατροι των celebs μας αποκαλύπτουν τα μυστικά ενός τέλειου χαμόγελου…

Στο πελατολόγιό τους θα βρεις αρκετά επώνυμα χαμόγελα. Μπέττυ Μαγγίρα, Εβελίνα Παπαντωνίου, Αλέξανδρος Παρθένης, Ελίνα Καντζά, Τζούλη Αγοράκη… Oι Smiledesigners έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των celebs κι εμείς δεν χάσαμε ευκαιρία να τις συναντήσουμε για να μάθουμε όλα τα μυστικά του εντυπωσιακού χαμόγελου.

Πόσος χρόνος χρειάζεται; Είναι οικονομικό; Ποιες είναι οι τεχνικές που θα μας ομορφύνουν;


Smiledesigners! Ποιες κρύβονται πίσω από τον ευφυή αυτό τίτλο;

Οι Smiledesigners είμαστε η Όλφη Ευστρατοπούλου, DDS, MSc και η Ελισάβετ Κουκοπούλου, DDS, MSc. Συμφοιτήτριες από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και στη συνέχεια μαζί και στα μεταπτυχιακά μας για την απόκτηση του Μaster in Esthetic and Restorative Dentistry στο University of Michigan, Ann Arbor, USA. Μαζί όλα τα φοιτητικά και μεταπτυχιακά μας χρόνια, στηριζόμενες πάνω σε γερές οδοντιατρικές βάσεις και γεμάτες όρεξη για την απόκτηση νέων γνώσεων όσον αφορά στα υλικά, τις νέες μεθόδους και την τεχνογνωσία, μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος για τη δημιουργία του υγιούς και παράλληλα όμορφου χαμόγελου.

Από όσο γνωρίζω το ιατρείο σας επισκέπτονται αρκετοί επώνυμοι…
Για εμάς δεν υπάρχουν διάσημοι ή μη! Όλοι έχουν δικαίωμα στην ποιοτική οδοντιατρική ανεξάρτητα από το όνομά τους. Πραγματικά απολαμβάνουμε να δημιουργούμε όμορφα χαμόγελα είτα αυτά ανήκουν στο χώρο των επωνύμων είτε ανήκουν στους απλούς ανθρώπους που είναι γύρω μας.

Αλήθεια, χρειάζεται πολύς χρόνος για να φτιαχτεί ένα χαμόγελο;
Τις πιο πολλές φορές είναι απίστευτα πιο εύκολο και απλό από ό,τι μπορεί να φαντάζεστε! Γρήγορες και εύκολες, ανώδυνες και πολλές φορές οικονομικές λύσεις μπορούν να κάνουν τη διαφορά σχεδόν μέσα σε μια βδομάδα!!!

Ξέρετε, οι περισσότερες από εμάς έχουμε την εντύπωση ότι η απόκτηση ενός εντυπωσιακού χαμόγελου είναι αρκετά χρονοβόρα διαδικασία. Είναι εντυπωσιακό το πόσο γρήγορα τελικά μπορεί να γίνει. Μπορείτε να μας εξηγήσετε ακριβώς τι σημαίνει γρήγορα και εύκολα;
Ένας καλός καθαρισμός και μια προσεκτική σοδοβολή μπορεί σε είκοσι λεπτά να επαναφέρει την υγεία και την ομορφιά στα ταλαιπωρημένα ούλα μας, απομακρύνοντας πέτρα και αντιαισθητικές χρωστικές από καφέδες, τσιγάρα και ποτά. Τα δόντια γυαλίζουν, αποκτούν τη φυσική τους λευκότητα πλαισιωμένα από ροζ υγιή ούλα.
Λεύκανση με μόνο δύο ραντεβού, μπορεί να μας βοηθήσει να αποκτήσουμε το λευκό χαμόγελο που ονειρευόμαστε. Μέθοδος απόλυτα συντηρητική και ελεγχόμενη, είναι το ουσιαστικό βήμα προς την αισθητική οδοντιατρική. Υποστηρίζουμε το λευκό χαμόγελο που αναδεικνύει υγεία, φυσική λάμψη και νεότητα.

Να σας διακόψω για να σας πω πως έχω την αίσθηση ότι η λεύκανση μερικές φορές “φοβίζει”. Όλοι νομίζω έχουμε δει δόντια αφύσικα λευκά που αντί να μαγνητίζουν το βλέμμα μας, μας κάνουν να τα απεχθανόμαστε! Τι φταίει για αυτό;
Αυτό είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα σχόλια που ακούμε! Τα αφύσικα άσπρα χαμόγελα, τα δόντια που φαίνονται ψεύτικα και φτιαγμένα! Αυτό δεν είναι αισθητική οδοντιατρική αλλά αντιαισθητική!!! Και αυτό είναι ακριβώς ό,τι και εμείς απεχθανόμαστε.

Ας μην ξεχνιόμαστε όμως! Γρήγορα, εύκολα, ανώδυνα και… οικονομικά;
Συνήθως μέσα σε λίγα ραντεβού μπορεί να διευθετηθούν τα περισσότερα προβλήματα που αφορούν αισθητικά προβλήματα στο χαμόγελό μας. Όσον αφορά το «ανώδυνα» τις πιο πολλές φορές δεν χρειάζεται καν τοπική αναισθησία ή πολλές φορές ούτε καν τρόχισμα ακόμα και όταν μεταμορφώνουμε τελείως ένα χαμόγελο με την τεχνική των όψεων ρητινών ή των όψεων πορσελάνης! Οικονομικά μας ρωτάτε; Ένα ραντεβού και μόνο με τον εξειδικευμένο γιατρό μπορεί να ξεδιαλύνει το μύθο της ακριβής οδοντιατρικής!

Πώς μπορείτε να μεταμορφώσετε ένα χαμόγελο με τις όψεις που αναφέρατε;
Αφού μελετήσουμε τι χρειάζεται ένα χαμόγελο για να βελτιωθεί, μπορούμε εύκολα στηριζόμενες στο σχέδιο θεραπείας που έχουμε φτιάξει, να καμουφλάρουμε την εξωτερική επιφάνεια του δοντιού ή των δοντιών με ένα λεπτό στρώμα ρητίνης (οδοντιατρικό υλικό τελευταίας τεχνολογίας) άμεσα στο ιατρείο, δίνοντάς του την επιθυμητή μορφή. Το αποτέλεσμα είναι φυσικό και δεν μπορεί να ξεχωρίσει από τα υπόλοιπα δόντια.
Πάνω στην ίδια θεωρία στηρίζονται και οι όψεις πορσελάνης, μόνο που το λεπτό υλικό, σαν φακός επαφής, που χρησιμοποιείται κατασκευάζεται στο εργαστήριο και συγκολλείται στην επιφάνεια του δοντιού στο δεύτερο ραντεβού. Το αποτέλεσμα είναι και σε αυτήν την περίπτωση απίστευτα φυσικό και ανθεκτικό.
Χαμόγελα με δυσχρωμίες, αραιά, στραβά και πολυσφραγισμένα δόντια μπορούν να μεταμορφωθούν ριζικά και να γίνουν όπως αυτά των ονείρων μας! Είτε είμαστε διάσημοι ή όχι, αξίζουμε το καλύτερο. Και μην ξεχνάτε ότι σε πολλές περιπτώσεις οι αλλαγές μπορεί να γίνουν χωρίς καν να πειράξουμε την εξωτερική επιφάνεια των δοντιών, όπως στις όψεις δίχως τρόχισμα!


Ευχαριστούμε για τις πραγματικά χρήσιμες πληροφορίες που μας δώσατε!

Εμείς ευχαριστούμε για το χρόνο σας! Και μην ξεχνάτε ένα όμορφο χαμόγελο μπορεί να φτιάξει τη διάθεση τη δική μας και των γύρω μας! Χαμογελάστε άφοβα! Είναι μεταδοτικό!

Περισσότερες πληροφορίες:
Smiledesigners
Δημοκρατίας 10, Νέο Ψυχικό, ΤΚ 154 51
Τηλ: +30 210 6727310
Email: info@smiledesigners.gr

Read More

And More