Κυτταρίτιδα τέλος! Τρεις μη επεμβατικές μέθοδοι δίνουν τη λύση…

Είναι η κυτταρίτιδα ανίκητη; Ισχύει πως το μόνο που μπορείς να κάνεις έιναι να… ζήσεις με την όψη φλοιού πορτοκαλιού στο δέρμα; Ένα από τα πιο συνήθη αισθητικά προβλήματα που απασχολούν τις μεσογειακές γυναίκες, η κυτταρίτιδα μπορεί να καταπολεμηθεί και σε καμιά περίπτωση δεν είναι αήτητη.

Τώρα πια γίνεται παρελθόν εύκολα, γρήγορα και χωρίς νυστέρι. Τη λύση δίνουν μη επεμβατικές μέθοδοι, που εφαρμόζονται είτε ξεχωριστά είτε συνδυαστικά, προκειμένου να επιτευχθεί το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα. Τα Skouras Med σου παρουσιάζουν αναλυτικά τους τρόπους να πεις Αντίο στην κυτταρίτιδα…

1. Αναίμακτη Λιποαναρρόφηση
Είναι μια μέθοδος ανώδυνη και ασφαλής, με μόνιμα αποτελέσματα Η εφαρμογή της είναι πολύ απλή: Με τη διοχέτευση ηλεκτρικού ρεύματος μέσω λεπτών τριχοειδών κι εύκαμπτων βελονών , οι οποίες εφαρμόζονται υποδόρια, τοπικά στις περιοχές όπου εντοπίζεται το πρόβλημα (μηροί, γλουτοί, μπράτσα κ.α.),επιδρούμε άμεσα στα λιποκύτταρα. Το ηλεκτρικό πεδίο που δημιουργείται σπάει τη κυτταρική μεμβράνη και διαλύει τα λιποκύτταρα. Ετσι ο αριθμός τους ελαττώνεται και δεν ξαναεμφανίζονται στο ίδιο σημείο. Τα προιόντα που προέρχονται από τη διάλυση των λιποκυττάρων περνούν στη κυκλοφορία του αίματος κι αποβάλλονται με τα ούρα, γι’αυτό και προτείνεται η κατανάλωση άφθονου νερού.

Ασφαλής μέθοδος – Παρέχει 100% ασφάλεια στην εφαρμογή της, είναι ανώδυνη και κατά την εφαρμογή των βελονών δεν υπάρχει πόνος γιατί δεν υπάρχουν νεύρα στο λίπος του υποδόριου ιστού που εισχωρούν. Το άτομο κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, ηρεμεί και μπορεί ακόμη και να κοιμηθεί, αισθάνεται απόλυτη ασφάλεια και αμέσως μετά μπορεί να επιστρέψει σε οποιαδήποτε δραστηριότητα, αφού δεν φορά κορσέ, δεν έχει σημάδια και δεν ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή. Γι’αυτό εξάλλου η μέθοδος ενδείκνυται για κάθε ηλικία και για οποιοδήποτε σημείο του σώματος.

Σύντομα τα πρώτα αποτελέσματα – Κάθε συνεδρία διαρκεί 1,5 ώρα και είναι μια ολοκληρωμένη θεραπεία αντιμετώπισης του τοπικού πάχους, της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης. Το πρώτο στάδιο(διαρκεί συνήθως 60 λεπτά) αποσκοπεί στην διάλυση του υποδόριου λίπους των λιποαποθηκών, το δεύτερο (διάρκειας 30 λεπτών) στοχεύει στην επιφανειακή λιποδιάλυση, την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και τη δερματική σύσφιξη, ώστε να έχουμε το ιδανικό, σφαιρικό αποτέλεσμα.

Επειτα από 3‐4 συνεδρίες τα αποτελέσματα είναι εμφανή και μετρήσιμα, χάνονται πόντοι και ελαττώνεται η αντιαισθητική όψη φλούδας πορτοκαλιού. Η συχνότητα των συνεδριών είναι περίπου δυο φορές την εβδομάδα και ο τελικό αριθμός εξαρτάται από το πρόβλημα.

2. Endermologie
Είναι μια μέθοδος που αντιμετωπίζει το πρόβλημα της λεμφικής παροχέτευσης και της ποιότητας του δέρματος με συνδυασμό μεθόδων και τεχνικών που χτυπούν το πρόβλημα στη ρίζα του, ώστε να βελτιωθεί η τοπική κυκλοφορία και να παροχετευτεί, δηλ. να υποχωρήσει το οίδημα που εντοπίζεται ανάμεσα στα κύτταρα του επιφανειακού λίπους.

Πως δρα το endermologie – Με ένα ειδικό μηχάνημα διεγείρεται το λεμφαγγειακό σύστημα. Το σώμα δέχεται ένα βαθύ χαλαρωτικό μασάζ για 20‐40 λεπτά. Κάθε μονάδα του μηχανήματος φέρνει μια εξελιγμένη συσκευή με μια εργονομική κεφαλή με κυλίνδρους που ελέγχεται από υπολογιστή, η οποία ταυτόχρονα ανασηκώνει και κυλά το δέρμα. Με αυτό τον τρόπο σπάνε ανώδυνα και σε βάθος οι «θήκες λίπους» και ενεργοποιείται η κυκλοφορία σε όλα τα επίπεδα, με αποτέλεσμα να οξυγονώνονται όλες οι στιβάδες δέρματος.

Τι επιτυγχάνει – H διέγερση της λεμφικής κι αγγειακής κυκλοφορίας «πυροδοτεί» τον κυτταρικό μεταβολισμό, με αποτέλεσμα τη μείωση του όγκου των λιποκυττάρων. Ταυτόχρονα, η συνδυασμένη δράση στην επιδερμίδα και το χόριο συνεισφέρει στην ενεργοποίηση των ινοβλαστών για την παραγωγή κολλαγόνου κι ελαστίνης. Ετσι επιτυγχάνεται αναδόμηση του συνδετικού ιστού, με αποτέλεσμα τη βελτίωση της υφής της επιδερμίδας και την τόνωση του δέρματος. Το σώμα «σμιλεύεται»κι ανακτά τις γραμμές του.

Τα πρώτα αποτελέσματα αρχίζουν να εμφανίζονται μετά τις πρώτες εφαρμογές, και συνήθως χρειάζονται 5-6 επισκέψεις για να ολοκληρωθεί η θεραπεία.

Το Endermologie συνδυάζεται ιδανικά με την Αναίμακτη Λιποαναρρόφηση για ταχύτερη και θεαματική αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.

3. Σύσφιξη δέρματος με τετραπολικές ραδιοσυχνότητες-Radio 4
Η εφαρμογή ραδιοσυχνοτήτων στην ιατρική αισθητική μας δίνει τη δυνατότητα να πετύχουμε βαθιά και μακροχρόνια σύσφιξη του δέρματος και μείωση της ορατής κυτταρίτιδας.

Μέσω της διοχέτευσης ραδιοσυχνοτήτων στο δέρμα, ενεργοποιούνται οι ινοβλάστες και παράγεται κολλαγόνο άμεσα και κυρίως ανώδυνα. Οι ειδικές κεφαλές της συσκευής, εξασφαλίζουν τη διατήρηση της θερμοκρασίας της επιδερμίδας σε χαμηλά επίπεδα, έτσι ώστε η θεραπεία να εφαρμόζεται με ασφάλεια και άνεση. Το αποτέλεσμα είναι ο ασθενής να αισθάνεται τη θερμότητα στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος αλλά όχι στην επιδερμίδα του, κάνοντας τη θεραπεία ανώδυνη.

Πιο αναλυτικά, η ενέργεια των ραδιοκυμάτων που διοχετεύεται στο σώμα μετατρέπεται σε θερμότητα, εξαιτίας της τριβής με τον συνδετικό ιστό. Η θερμότητα αυτή εισέρχεται στο δέρμα κατά 1cm, φτάνοντας στη δερμίδα. Η δερμίδα αποτελείται από ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης, δομικά στοιχεία τα οποία χαρίζουν ελαστική και ανθεκτική επιδερμίδα, καθώς επίσης λειτουργεί ως δεξαμενή ενυδάτωσης χάρη στην παρουσία μορίων που συγκρατούν το νερό.

Η θερμότητα που μεταφέρεται στη δερμίδα αυξάνει τη θερμοκρασία της κατά 10/15oC, μεταβάλλοντας τη δομή του πλέγματος κολλαγόνου. Επίσης, ενεργοποιεί τους ινοβλάστες για την παραγωγή νέου κολλαγόνου. Το αποτέλεσμα είναι να παρέχει μακροχρόνια αναδόμηση και σύσφιξη του δέρματος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η εμφάνιση του δέρματος εξακολουθεί να βελτιώνεται ακόμα και μετά το πέρας της εφαρμογής της θεραπείας.

Τι αποτελέσματα βλέπουμε; – Η εικόνα του δέρματος βελτιώνεται με κάθε εφαρμογή της θεραπείας, ενώ τα αποτελέσματα γίνονται ιδιαίτερα αντιληπτά μετά την 4 συνεδρία. Το δέρμα γίνεται σφιχτό, σφριγηλό, ανακτά τη νεανικότητά και την ελαστικότητά του.

Εφαρμόζοντας τη θεραπεία σε συνδυασμό με την Αναίμακτη Λιποαναρρόφηση, η καταπολέμηση της κυτταρίτιδας είναι άμεση και θεαματική.

SkourasMed
Τσακάλωφ 8, Κολωνάκι, Τ:210 3613858
Κηφισίας 32, Παράδεισος Αμαρουσίου (Ατρίνα), Τ:210 6845036
www.skourasmed.gr

Read More

And More