Τόνωσε γλουτούς, σφίξε κοιλιακούς, διώξε μπρατσάκια!

Αν σε έπιασε πανικός για το καλοκαίρι που έφτασε η personal trainer/ Διαιτολόγος Διατροφολόγος Ράνια Τζανακάκη ετοίμασε ένα σετ ασκήσεων, που συνδυάζουν δύο και περισσότερα μέρη του σώματος ταυτόχρονα. Έτσι με ένα και μόνο σετ θα είσαι έτοιμη για την παραλία σε χρόνο dt!

Πώς θα κάνεις τις ασκήσεις;
Όπως καταλαβαίνεις για να δεις αποτέλεσμα χρειάζονται εντατικά μαθήματα και λίγη παραπάνω προσπάθεια. Το αποτέλεσμα όμως θα σε ανταμείψει.

– Ξεκίνα με ένα ζέσταμα 5 λεπτών! Η Ράνια συστήνει να βάλεις το αγαπημένο σου ανεβαστικό κομμάτι στο pc και να χορέψεις για 5 λεπτάκια. Αυτός θα είναι και ο διασκεδαστικός τρόπος να ζεσταθείς και να αποφύγεις τραβήγματα και μικροτραυματισμούς.

– Θα χρειαστείς 2 βαράκια ή μπουκαλάκια νερό για να κάνεις τις ασκήσεις.

– Αύξησε τις επαναλήψεις μέρα με την ημέρα! Την πρώτη μέρα κάνε το λιγότερο 8 επαναλήψεις από κάθε άσκηση. Το μυστικό για μέγιστα αποτελέσματα είναι να κάνεις κάθε άσκηση μέχρι να αισθανθείς πως κουράζεσαι. Όσο συνηθίζεις και δυναμώνεις αύξησε τις επαναλήψεις μέχρι τις 30.

*Για εσένα που είσαι πιο συνηθισμένη στη γυμναστική, αν νιώθεις ότι έχεις περισσότερη αντοχή, φρόντισε να κάνεις όλο το σετ των ασκήσεων άλλη μια φορά.

– Επίστρεψε και πάλι στο πρόγραμμα γυμναστικής μέρα παρά μέρα! Για να δεις αποτέλεσμα πρέπει να γυμνάζεσαι πιο τακτικά…

– Κάνε αυτές τις ασκήσεις την πρώτη εβδομάδα και συντονίσου εδώ για ένα ολοκαίνουριο σετ την επόμενη εβδομάδα.

Read More

And More