Κρατερός Κατσούλης: Η φωτογραφία του από το νοσοκομείο και όσα είπε για το πρόβλημα της υγείας του!

Από το κρεβάτι του νοσοκομείου έστειλε την πρώτη καλημέρα της καινούργιας εβδομάδας στους διαδικτυακούς του φίλους, ο Κρατερός Κατσούλης. Ο ηθοποιός, όπως σου έχουμε ήδη γράψει, απουσίαζε χθες από την εκπομπή “Στα καλά καθούμενα” που παρουσιάζει μαζί με την σύζυγό του Κατερίνα Καραβάτου.

/
To ζευγάρι με τον Δημήτρη Μακαλιά και την Όλγα Λαφαζάνη στο πλατό της εκπομπής της.

Η παρουσιάστρια μετά από την ανησυχία που εξέφρασε το κοινό για την υγεία του ηθοποιού αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής ότι ο σύζυγός της βρίσκεται στο νοσοκομείο λόγω μίας ίωσης που τον ταλαιπωρούσε.

Μία ημέρα μετά και αφού δέχθηκε αμέτρητες ευχές για καλή ανάρρωση, ο Κρατερός Κατσούλης θέλησε να στείλει στο κοινό το δικό του μήνυμα χρησιμοποιώντας τα social media. Με μία φωτογραφία του λοιπόν από το νοσοκομείο και επιστρατεύοντας το γνωστό του χιούμορ παρά την ταλαιπωρία του ο Κρατερός Κατσούλης έγραψε: “Έπειτα απο αλλεπάλληλες μάχες με εκατέρωθεν απώλειες, υπερίσχυσα της δόλιας γαστρεντερίτιδας και βγήκα νικητής, θριαμβευτής και αδυνατισμένος! Αυτό το κορμί αντέχει! Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας! Καλή εβδομάδα, καλή δύναμη!”.

Read More

And More