Η Μαρία Κορινθίου φωτογραφίζεται στο κατάλευκο σπίτι της!

Η μονοκατοικία της Μαρίας Κορινθίου στο Παλαιο Ψυχικό χτίστηκε πριν από 70 χρόνια από τον παππού της Γιάννη. Η ηθοποιός μεγάλωσε σε αυτό το σπίτι μαζί με τα δύο αδέρφια της Αντώνη και Γιάννη, ενώ σε αυτό στέγασε αργότερα την δική της οικογένεια που δημιούργησε με τον σύζυγό της Γιάννη Αϊβάζη και την κόρη τους Ισμήνη. Η ίδια υποδέχτηκε στο σπίτι της τον φωτογραφικό φακό του περιοδικού ΟΚ!

Στον χώρο κυριαρχεί το λευκό χρώμα. Όπως αναφέρει η Μαρία Κορινθίου το μόνο δωμάτιο με άλλο χρώμα στην μονοκατοικία είναι εκείνο της μικρής τους κορης, που είναι ροζ. “Όπως μου αρέσει να φοράω μόνο μαύρα ρούχα, την ίδια αγάπη έχω για τα λευκά σπίτια” εξηγεί η ίδια στο περιοδικό.

Η ηθοποιός αποκαλύπτει ότι η κουνουπιέρα στο κρεβάτι που μοιράζεται με τον σύζυγό της Γιάννη Αϊβάζη, δεν του αρέσει καθόλου. “Την αγόρασα όταν ήμουν στην Αμερική, όπου έζησα έξι χρόνια λόγω των σπουδών μου στην υποκριτική” λέει η ίδια.

Το τζάκι στο φωτεινό σαλόνι του σπιτιού σίγουρα ξεχωρίζει. Όπως λέει η ηθοποιός, σε αυτόν τον χώρο είναι που η ίδια, ο σύζυγός της και η κόρη τους περνούν τον περισσότερο χρόνο τους όταν είναι και οι τρεις στο σπίτι.

Ξεχωριστό χαρακτήρα έχει επίσης και το μπουντουάρ της ηθοποιού. “Εγώ το λέω το καμαρίνι μου. Εκεί έχω ότα τα ρούχα και τα παπούτσια μου. Όμως δεν είμαι καθόλου κοκέτα. Δεν θα με δεις να κάθομαι και να ετοιμάζομαι με τις ώρες. Πάντως, η Ισμήνη επισκέπτεται συχνά τον συγκεκριμένο χώρο, παίρνει όλα μου τα ρούχα και τα παπούτσια και τα μεταφέρει στο σαλόνι”.

Περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί.

Read More

And More