Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Η συνάντηση με τον Σάκη Ρουβά στο Tae Kwon Do!

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε σήμερα στο Tae Kwon Do ο Σάκης Ρουβάς. Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ συναντήθηκε με την Πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη. Λίγες ώρες πριν το The Grand finale του φαντασμαγορικού The Ace of Hearts Tour η κυρία Βαρδινογιάννη, που πρόσφατα έγινε και κουμπάρα του αφού βάφτισε την μικρή Αριάδνη, ευχήθηκε στον Αγγελιαφόρο της Ελπίδας «καλή επιτυχία».

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Ευχόμαστε στον Σάκη κάθε επιτυχία στη συναυλία του και να είναι πάντα καλά για να προσφέρει την αγάπη του στους συνανθρώπους μας και κυρίως στα παιδιά με καρκίνο μεταφέροντας το μήνυμα της αλληλεγγύης και του εθελοντισμού σε κάθε γωνιά της Ελλάδος».

Το μουσικό υπερθέαμα που παρουσίασε ο Σάκης, σε Ελλάδα και Κύπρο, είναι αφιερωμένο στους σκοπούς του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» για την ευαισθητοποίηση του κοινού και την οικονομική ενίσχυση της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», ενώ ο ίδιος έχει δημιουργήσει ένα special act με το τραγούδι «Μια ζωή μαζί», ειδικά για τα παιδιά της «Ελπίδας» μεταφέροντας ένα ουσιαστικό μήνυμα προσφοράς, αγάπης, αισιοδοξίας.

Read More

And More