Σε στενό κύκλο και σε άγνωστο μέρος θα αποτεφρωθεί σήμερα η Αmy Winehouse!

H οικογένεια Winehouse ετοιμάζεται σήμερα να πει το τελευταίο αντίο στην 27χρονη Amy, αφού έτσι ορίζουν τα εβραϊκά έθιμα – να γίνει δηλαδή η κηδεία, το συντομότερο δυνατόν. Εκπρόσωπος της οικογένειας είπε οτι η διάσημη τραγουδίστρια θα αποτεφρωθεί και αμέσως μετά την τελετή η οικογένεια και λιγοστοί φίλοι θα κάνουν μια μικρή συγκέντρωση στη μνήμη της. Δεν αποκάλυψε ωστόσο καμία άλλη λεπτομέρεια.

Η νεκροψία που έγινε χθες το απόγευμα δεν επέτρεψε να διαπιστωθούν αμέσως τα ακριβή αιτία του θανάτου της Αmy Winehouse, της ντίβας της soul, σύμφωνα με την αστυνομία η οποία διέταξε επιπλέον τοξικολογικές εξετάσεις.

Τα αποτελέσματα αυτά, δεν θα γίνουν γνωστά πριν από δύο έως τέσσερις εβδομάδες, αλλά η σορός της τραγουδίστριας επεστράφη στην οικογένειά της για να καταστεί δυνατή η οργάνωση της κηδείας της, που σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης θα γίνει σήμερα και μάλιστα όπως προβλέπει η εβραϊκή παράδοση.

Χθες το απόγευμα, λοιπόν, οι γονείς της Amy Winehouse, Mitch και Janis, επισκέφθηκαν τον αυτοσχέδιο τόπο προσκυνήματος της κόρης τους που έχουν δημιουργήσει οι θαυμαστές της έξω από το σπίτι της, στο Camden Square. Ο πατέρας της αν και βρισκόταν στην Νέα Υόρκη, αμέσως μόλις ενημερώθηκε για τον χαμό της κόρης του, ταξίδεψε αεροπορικώς μέχρι το Βόρειο Λονδίνο και βρέθηκε στην προηγούμενη κατοικία της…

Το πρώην ζευγάρι, δεν θα μπορούσε να μην αλληλοσυμπαρασταθεί σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή, ενώ μάλιστα το μεσημέρι βρέθηκαν στο νεκροτομείο, προκειμένου ν’ αναγνωριστεί και επίσημα από την οικογένειά της, το πτώμα της τραγουδίστριας. Η Janis μετά από αυτή τους την επίσκεψη, δεν άντεξε και λύγισε. Δεν μπορούσε για ώρα να συγκρατήσει τα δάκρυά της και σύμφωνα με την Daily Mail, ζήτησε από τον πρώην σύζυγό της, Mitch και τον αδερφό της Amy, Αlex συμπαράσταση.

Μετά το νεκροτομείο βρέθηκαν λοιπόν, στον τόπο προσκυνήματος για να δουν όλα αυτά που έχουν αφήσει ένα σωρό άνθρωποι για την κόρη τους, που βρήκε τραγικό και ξαφνικό θάνατο το Σάββατο το απόγευμα, σε ηλικία μόλις 27 ετών. Εκεί εκτός από τους γονείς της Amy, τους συντρόφους αυτών και τον Alex, βρισκόταν και ο τελευταίος σύντροφος της ταλαντούχας τραγουδίστριας, Reg Traviss.

Η οικογένεια ήταν συντετριμμένη, καθώς διάβαζε τις κάρτες, τα ποιήματα και τις σημειώσεις που είχαν ετοιμάσει κι αφήσει εκεί οι θαυμαστές της για να την αποχαιρετήσουν. Ο πατέρας της μιλώντας στους δημοσιογράφους στον προαναφερόμενο χώρο, είπε:

”Ξέρω πολλούς από εσάς. Ήμασταν μαζί για 5-6 χρόνια περίπου και γνωρίζω ότι πρέπει να κάνετε τη δουλειά σας. Χαίρομαι έτσι κι αλλιώς που είστε εδώ… Κι εσείς, άνθρωποι στο δρόμο, δεν μπορώ να εκφράσω με λόγια τι σημαίνει όλο αυτό για εμάς… Το κάνετε πιο εύκολο. Η Amy χαρακτηριζόταν από ένα και μόνο πράγμα κι αυτό ήταν η αγάπη. Όλη της τη ζωή ήταν αφιερωμένη στην οικογένειά της, τους φίλους της και σε όλους εσάς. Είμαστε συντετριμμένοι και δεν μπορώ να αρθρώσω περισσότερες λέξεις. Σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας.”.

Σήμερα μάλιστα, κατέφθασε στο Λονδίνο και η πολύ καλή φίλη της Amy Winehouse, Kelly Osbourne. Η γνωστή τραγουδίστρια δεν μπορούσε να κρύψει τα δάκρυά της.

Read More

And More