Πασχαλινά Bazaar! Ψώνισε ό,τι χρειάζεσαι φθηνότερα σε όλη την Ελλάδα!

Mαζί με την άνοιξη έρχεται παρέα και το Πάσχα! Οι καιροί σίγουρα είναι δύσκολοι αλλά μπορείς να βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για εσένα και τα ανυπόμονα βαφτιστήρια σου, φτηνότερα στα πασχαλινά bazaar! Μάθε πού θα τα βρεις σε κάθε πόλη!

Αθήνα

Όμορφα χειροποίητα δώρα, για καλό σκοπό!


Η “Αμυμώνη” είναι ο μοναδικός πανελλήνιος σύλλογος γονέων ατόμων με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες και για άλλη μια χρονιά σε καλεί να στηρίξεις το σημαντικό έργο της. Η πρόεδρος της Αμυμώνης κα Βούλα Μπέλου και η ένθερμη υποστηρίκτρια και σημαντική βοηθός του συλλόγου μέσα από το Vicky & Friends, Βίκυ Καγιά, σε προσκαλούν να βρεθείς για ακόμη μία φορά στα bazaar που διοργανώνονται στο The Mall Athens από τις 7- έως τις 21 Απριλίου και παράλληλα στο Golden Hall από 8-21 Απριλίου.

Εκεί θα βρείς τα stand του συλλόγου γεμάτα πασχαλινές δημιουργίες των παιδιών και του αφοσιωμένου προσωπικού φτιαγμένες με φαντασία και πολύ αγάπη. Κομψές λαμπάδες, κεριά, βραχιολάκια και άλλα πρωτότυπα διακοσμητικά σε πολύ χαμηλές τιμές για να μπορέσεις να κάνεις τις αγορές σου προσφέροντας και χωρίς να επιβαρύνεις τον προϋπολογισμό σου.

Φέτος επέλεξε την Αμυμώνη για τα πασχαλινά σου δώρα και διασφάλισε το μέλλον των παιδιών που σε έχουν ανάγκη.

Η Βίκυ Καγιά μαζί με τα παιδιά του συλλόγου!

Πασχαλινό bazaar της “ΑΝΑΣΑΣ” στην “ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ” του δήμου Αθηναίων!
10 Απρ 2011 … 19 Απρ 2011 | Τεχνόπολις – Αίθ. “Σιδηρουργείο” > Τεχνόπολις

Πασχαλινό bazaar με χειροποίητες δημιουργίες, όπως λαμπάδες, κορνίζες, κάρτες και άλλα γιορτινά είδη, που έχουν κατασκευάσει με πολύ μεράκι τα παιδιά-μέλη της «Ανάσα» διοργανώνεται στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων από τις 10 έως και τις 19 Απριλίου 2011 (Αίθουσα Δ13 «Σιδηρουργείο», Πειραιώς 100, Γκάζι).

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση του κοινού γύρω από το Κέντρο Αποκατάστασης Ψυχικής Υγείας, που ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2007, ως 18μηνο Πρόγραμμα Αποασυλοποίησης ατόμων με αυτισμό, δευτερογενείς ψυχικές διαταραχές και νοητική υστέρηση, πρώην έγκλειστων στο Νταού Πεντέλης. Από τότε έως σήμερα η «ΑΝΑΣΑ» έχει επιτελέσει πολύ σημαντικό έργο προσφέροντας τις υπηρεσίες της στα άτομα αυτά.

Ο Σύλλογος Υποστήριξης Ατόμων με Αναπηρία «Συμπράττω» του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης δηλώνει και πάλι ηχηρό παρόν με το καθιερωμένο πια Bazaar στο Πολιτιστικό Κέντρο Μίκης Θεοδωράκης (Κύπρου 68, δίπλα στο Δημαρχείο).

Μέρες και ώρες λειτουργίας του Bazaar
Ημέρα Σάββατο 16/4, 6μμ – 9μμ
Κυριακή 17/4, 10πμ – 8 μμ

Ένας ολόκληρος κόσμος συμμετέχει και συμπράττει στην επιτυχία του Bazaar, μαθητές, καθηγητές σχολείων, σπουδαστές του εργαστηρίου Ζωγραφικής, καταστηματάρχες της πόλης μας, καλλιτέχνες και εθελοντές. Μικροί και μεγάλοι θα ανακαλύψετε πολύ οικονομικά πασχαλινά δώρα, λαμπάδες, έργα τέχνης, παιχνίδια, βιβλία και παραμύθια στο χώρο της… Παραμυθούπολης! Οι μικροί επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία όχι μόνο να αγοράσουν, αλλά να διαβάσουν παραμύθια και να ζωγραφίσουν!

9-10 Απριλίου, 3η «Ανοιξιάτικη Πνοή» Φιλανθρωπικό Bazaar Χειροποίητης Δημιουργίας

Η Evmaria Consulting – Event Management διοργανώνει, υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου και την ευγενή στήριξη του Ροταριανού Ομίλου Κηφισιά-Πολιτεία, για 3η συνεχή χρονιά το Πασχαλινό Φιλανθρωπικό Bazaar Χειροποίητης Δημιουργίας με τίτλο “3η Ανοιξιάτικη Πνοή”, το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Απριλίου 2011 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αμαρουσίου.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας (7 Απριλίου) μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο «Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία» και το «Κέντρο Ημέρας για τα Άτομα που πάσχουν από τη νόσο Αλτσχάϊμερ» του Δήμου Αμαρουσίου.

Η έκθεση «Ανοιξιάτικη Πνοή- Φιλανθρωπικό Bazaar Χειροποίητης Δημιουργίας» έχει καθιερωθεί ως θεσμός για τον ερχομό της άνοιξης και διοργανώνεται κάθε χρόνο λίγο πριν το Πάσχα, με τη συμμετοχή 12-15 καλλιτεχνών-δημιουργών. Πραγματοποιείται σε χώρους πολιτισμικού ενδιαφέροντος, όπως στο Μουσείο Ελληνικής Λαϊκής Τέχνης στην Πλάκα, στο Κέντρο Τέχνης & Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου και φέτος στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αμαρουσίου. Στόχος είναι κάθε φορά να διοργανώνονται εκδηλώσεις με φιλανθρωπικό χαρακτήρα και ατμόσφαιρα πολιτιστικού πολυ-δρώμενου με παράλληλα δρώμενα για μικρούς και μεγάλους (χορός, δημιουργική απασχόληση, happenings)!

Δημαρχείο Αμαρουσίου (Αίθουσα Εκδηλώσεων)
Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα. τηλ: 213 2038000
Ώρες λειτουργίας: 10:00-20:00

Μια παρέα δημιουργών μαζεύεται και παρουσιάζει τη δουλειά της στο bazaar που διοργανώνεται το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Απριλίου 2011, στο creative studio twenty2twins designers στην Καλλιθέα, για να καλωσορίσει την άνοιξη και τη γιορτή του Πάσχα, και να προτείνει δώρα για σας και τους αγαπημένους σας.

Χειροποίητα artistic κοσμήματα και αξεσουάρ με χαρούμενα χρώματα και ποικιλία υλικών, πασχαλινές λαμπάδες για όλες τις ηλικίες και για κάθε περίσταση, όμορφα διακοσμητικά και χρηστικά γυαλικά ζωγραφισμένα στο χέρι, ζωγραφισμένα βιβλία, άλμπουμ και τσάντες, χειροποίητες βελόνες για πλέξιμο και πλεκτά αξεσουάρ, ιδιαίτερα φωτιστικά και διακοσμητικά από γυαλί και ύφασμα, κεριά και φρέσκα φυτικά καλλυντικά με αιθέρια έλαια, στιλάτες και χρήσιμες επαναχρησιμοποιούμενες τσάντες και παγούρια για τις ανοιξιάτικες αποδράσεις.

Γρυπάρη 21, Καλλιθέα

Πρόσκληση στο Πασχαλινό Bazaar του 11ου -15ου Δημ. Σχολ. Ν. Ιωνίας!

Οι μαθητές του 11ου και 15ου Δημ. Σχολ. Ν. Ιωνίας σας καλούν στο Πασχαλινό BAZAAR που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10/04/2011 από 10:00 έως 17:00 στο χώρο των σχολείων.

Πασχαλινό bazaar στο Τρενοθέατρο!

Tο ΤΡΕΝΟΘΕΑΤΡΟ, η art gallery της Αμαξοστοιχίας-Θεάτρου το Τρένο στο Ρουφ, σε προσκαλεί στο πασχαλινό bazaar με μουσική, ποτό και πολλές εκπλήξεις που οργανώνει το Σάββατο 16 Απριλίου από τις 7 το απόγευμα έως τις 11 το βράδυ στη στοά του πεζόδρομου Μακρυγιάννη αρ. 5, απέναντι από το μετρό Ακρόπολη.

Χάρισε στους αγαπημένους σου ξεχωριστά δώρα σε χαμηλές τιμές, χειροποίητα κοσμήματα, πρωτότυπα χρηστικά και διακοσμητικά αντικείμενα, μικρούς πίνακες ζωγραφικής Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών, λαμπάδες, παιδικά παιχνίδια επιλεγμένα με φαντασία και μεράκι από την ηθοποιό Τατιάνα Λύγαρη. Με την παρουσία και τις αγορές σου στηρίζεις τα παιδιά με νεοπλασματική ασθένεια του Συλλόγου ΦΛΟΓΑ.
Πεζόδρομος Στοά Μακρυγιάννη αρ. 5 (Μετρό Ακρόπολη)

Πληροφορίες τηλ. 210-9243609

Δες φωτογραφίες κατασκευών προς πώληση:


Πασχαλινό παζάρι διοργανώνουν τα παιδικά χωριά SOS, με πολλές εκπλήξεις στις 15 – 17 Απριλίου και το Σάββατο και την Κυριακή 19 και 20 Μαρτίου. Μπορείς κι εσύ να ενισχύσεις το έργο σου αν επισκεφθείς το παζάρι που θα βρίσκεται στην αίθουσα του Μερόπειου δίπλα στο Ναό της Αγίας Σοφίας στην Ακρόπολη.

Ώρες λειτουργίας: 10:00 – 19:00

Πασχαλινό παζάρι απο το Σύνδεσμο Γυναικών Ευρυτανίας!

Ο Σύνδεσμος Γυναικών Ευρυτανίας διοργανώνει παζάρι που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Απριλίου στην αίθουσα χορού, Ιθώμης 1 και Κύπρου, Βύρωνα, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Βύρωνα, με χειροποίητες πασχαλιάτικες λαμπάδες και διάφορα γλυκά που έγιναν από τα μέλη του Συνδέσμου μας .

Εναρξη ώρα 11 π.μ. στις 10/4/2011 Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης (ώρα 7 μ.μ.) θα μας δώσει συμβουλές περιποίησης προσώπου και σώματος η αισθητικός κυρία Νίκη Σπανουδάκη και σε όλες τις κυρίες που θα παραβρεθούν θα μοιράσει σχετικά δώρα. Επίσης, εκεί θα βρείτε και διάφορα άλλα ενδιαφέροντα είδη σε τιμές πολύ χαμηλές που συγκεντρώσαν τα μέλη μας. Τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Ακόμη, θα υπάρχουν και διάφορες άλλες εκπλήξεις.

Υποστήριξε τη δράση του Κέντρου Ειδικών Ατόμων!

Το Κέντρο Ειδικών Ατόμων «Η Χαρά» διοργανώνει, την Παρασκευή 8 και το Σάββατο 9 Απριλίου, ένα διήμερο πασχαλινό bazaar στο εμπορικό κέντρο athensheart.

Μια ποικιλία από πλούσια δώρα, γλυκά και μοναδικές πασχαλινές λαμπάδες, κατασκευασμένα από τα παιδιά, σε συνεργασία με τους εθελοντές του Κέντρου, περιμένουν μικρούς και μεγάλους για να ενισχύσουν τους ξεχωριστούς σκοπούς του Σωματείου.

Πασχαλινό παζάρι για παιδιά με καρκίνο στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Αθηναίων!

Ένα αλλιώτικο πασχαλινό παζάρι, για έναν «διαφορετικό» σκοπό, διοργανώνει το Σαββατοκύριακο ο Σύλλογος Ενηλίκων με Εμπειρία Καρκίνου στην Παιδική και Εφηβική Ηλικία το «Κύτταρο». Η πασχαλινή εορταγορά θα γίνει στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Αθηναίων, (Ακαδημίας 50, Αίθουσα «Κόντογλου» – ισόγειο) και θα λειτουργήσει το Σάββατο 9 Απριλίου, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 8 το απόγευμα και την Κυριακή 10 Απριλίου, από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.

Στο πασχαλινό παζάρι, οι επισκέπτες θα μπορέσουν να βρουν λαμπάδες, χειροποίητα κοσμήματα, παιχνίδια, πασχαλινά είδη και δώρα, σπιτικές λιχουδιές και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Το Σωματείο της ζωοφιλικής ένωσης Ηλιούπολης διοργανώνει Πασχαλινό Βazaar για το 2011 και θα λάβει χώρα το Σαββατοκύριακο 9 & 10 Απριλίου.

Όπως σε κάθε bazaar έτσι και σε αυτό θα χρειαστούν την βοήθειά σου! Δέχονται με χαρά αντικείμενα που δεν σας εξυπηρετούν πια και θα θέλατε να τουςδωρίσετε.

Επίσης, θα μας ήταν ιδιαίτερα χρήσιμες κρεμάστρες, σταντ αλλά και άλλου είδους προθήκες αντικειμένων προκειμένου να στήσουμε σωστά τα πράγματά μας.

Άλιμος-Ελληνικό-Γλυφάδα-Βούλα- Νέο Φάληρο-Αγ. Δημήτριος (Μπραχάμι)- Ηλιούπολη-Αργυρούπολη-Υμηττός-Αιγάλεω-Περιστέρι-Χαϊδάρι- Παλαιό Φάληρο-Καλλιθέα-Ν.Σμύρνη-Πειραιάς- Κέντρο Αθήνας-Παγκράτι-Βύρωνας-Ζωγράφου- Ψυχικό-Φιλοθέη-Κηφισιά

Θεσσαλονίκη

Πασχαλινό Παζάρι στη Θεσσαλονίκη από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Στη Συμβολή των οδών Ερμού & Αριστοτέλους Δευτέρα – Παρασκευή : 9:00πμ – 21:00μμ και Σάββατο : 9:00πμ – 15:00μμ.

Μύρισε άνοιξη! Η φύση αλλάζει μορφή και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με χρώματα ανοιξιάτικα θα στολίσει και φέτος την οδό Αριστοτέλους. Στο πασχαλινό παζάρι του οργανισμού, που θα διαρκέσει από τις 24 Μαρτίου έως 23 Απριλίου, όλοι οι φίλοι και οι επισκέπτες θα συναντήσουν μια πανδαισία χρωμάτων και αρωμάτων. Πασχαλινές λαμπάδες για μικρούς και μεγάλους, καλάθια, μελωδοί, μόμπιλε, είναι μερικά από τα είδη που θα βρει κανείς στο χώρο μας. Επίσης θα διατίθενται και τα είδη του οργανισμού, όπως σχολικά, λευκά είδη, είδη ένδυσης. Με την επίσκεψή σου μπορείς να ζωγραφίσεις για άλλη μια φορά τα χαμόγελα στα πρόσωπα των παιδιών όλων μας.

Μυτιλήνη

Kάνε ένα ξακαθάρισμα σε όλα αυτά τα πράγματα που έχεις χρησιμοποιήσει τόσο καιρό … χαρίσέ τα στην Κιβωτό! Δώρα που σου έκαναν και δεν τα θέλεις, Διακοσμητικά, Κάδρα, Είδη κουζίνας, Κορνίζες, Βιβλία, CD, DVD , Παπούτσια, τσάντες, Μικροέπιπλα, Μικρές Ηλεκτρικές συσκευές, Παιχνίδια, Κοσμήματα, Είδη ζώων ή ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε!!! Εσύ θα ξελαφρύνεις, αυτοί που τα χρειάζονται θα τα αγοράσουν σε καταπληκτικές τιμές και όλοι μαζί βοηθάμε την Κιβωτό να βοηθήσει τα αδέσποτα… Από τα λίγα πράγματα που συμβαίνουν και ολοι ειναι κερδισμένοι…

Το Πασχαλινό Baazar θα γίνει στις 09 & 10 Απριλίου. Μπορείτε να επικοινωνήσετε στα εξής τηλέφωνα για τις προσφορές σας: για τη Μυτιλήνη 2251022765 (ώρες αγοράς) ή 6972078012 και για την Καλλονή 6973034096.
Τα αδέσποτα σας ευχαριστούν πολύ!!!

Ρόδος

Πασχαλινό bazaar στο 2ο Πειραματικό Αιγαίου!

Πασχαλινό bazaar θα πραγματοποιήσει το 2ο Πειραματικό σχολείο του Πανεπιστημίου Αιγαίου, την Πέμπτη 7 Απριλίου 2011 στον πεζόδρομο της Δ. Θέμελη απέναντι από την Ακαδημία, από τις 10.00 πμ μέχρι 15.00 μμ. Στο bazaar θα πάρουν μέρος όλες οι τάξεις του σχολείου με πασχαλινές κατασκευές των παιδιών και του Συλλόγου.

Bόλος

Το Κέντρο Ημέρας για την προώθηση της Ψυχικής Υγείας Κ.Η.Π.Ο.Σ. της Α.μ.Κ.Ε. ΔΙΟΔΟΣ σας προσκαλεί στο Πασχαλινό Bazaar που διοργανώνει με έργα των μελών που κάνουν χρήση των υπηρεσιών του Κέντρου Ημέρας.

Το προσωπικό και τα μέλη θα χαρούν να σας υποδεχτούν στο χώρο τους (Μεταμορφώσεως 23 & Σοφοκλέους, Βόλος) για τα εγκαίνια του Πασχαλινού Bazaar την Δευτέρα 11 Απριλίου από τις 18:00 έχοντας ετοιμάσει για εσένα λαμπάδες, κεραμικά, έργα ζωγραφικής και κατασκευές. Την Πέμπτη 14 Απριλίου το Bazaar θα μεταφερθεί στον πεζόδρομο της Ερμού (μπροστά στον Αγ. Νικόλαο) από τις 10:00- 14:00 και από τις 17:00- 20:00.

Στα πλαίσια της επαφής με τον κόσμο της πόλης του Βόλου, της παρουσίασης του έργου που πραγματοποιείται στο Κ.Η.Π.Ο.Σ. και των υπηρεσιών που προσφέρει, αλλά και μιας πρώτης γνωριμίας με τον χώρο που στεγάζει τις δράσεις του Κέντρου Ημέρας και της Απογευματινής Κοινωνικής Λέσχης, θα ήταν για όλους εμάς ιδιαίτερη χαρά να παρευρεθείτε στο Bazaar, το οποίο θα παραμένει ανοιχτό στο κοινό καθημερινά από τις 9:00 μέχρι τις 15:00 μέχρι τις 20 Απριλίου.

Τα έσοδα από την πώληση των έργων θα διατεθούν για τις δραστηριότητες των μελών του Κέντρου Ημέρας.

Πάτρα

Πασχαλινό Bazaar από το Σύλλογο για την προστασία του αγέννητου παιδιού!

O σύλλογος Πατρών για την προστασία του αγέννητου παιδιού, μας προσκαλεί στο Πασχαλινό του Παζάρι που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης (Πλατεία Γεωργίου), αίθουσα “Σώκαρη”. Το παζάρι θα διαρκέσει Τετάρτη και Πέμπτη 6 & 7 Απριλίου και ώρα 10 π.μ έως 9 μ.μ.

Eσύ έχεις να μας προτείνεις κάποιο άλλο bazaar;


Ρεπορτάζ: Εβίτα Τσιλοχρήστου, Μαρία Πορτοκαλάκη

Read More

And More