Θρίλερ με το θάνατο της Bobbi Kristina Brown – Κατηγορούν τον σύντροφό της Nick Gordon πως την κακοποίησε

Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση του θανάτου της κόρης της Whitney Houston. Η Bobbi Kristina Brown πέθανε στα 22 της χρόνια σε νοσοκομείο στην Τζόρτζια, στις 26 Ιουλίου. Η άτυχη κοπέλα είχε βρεθεί αναίσθητη στην μπανιέρα του σπιτιού της στα τέλη του Γενάρη και για 6 μήνες παρέμεινε σε κωματώδη κατάσταση.
Και ενώ αρχικά, αναφέρθηκε πως η Bobbi έπεσε σε κώμα μετά από χρήση ουσιών, η οικογένειά της κατηγορεί τον σύντροφό της Nick Gordon ως το βασικό υπεύθυνο για το θάνατό της.

Τον Ιούνιο τον κατηγόρησαν για ενδοοικογενειακή βία αλλά και για κλοπή χρημάτων και η ορισμένη από το δικαστήριο προστάτης της εκλιπούσας Bedelia C. Hargrove, κατέθεσε αγωγή εκ μέρους της οικογένειας της Bobbi αναφέροντας πως εκείνος την οδήγησε στο θάνατο!
Στο έγγραφο, που συντάχθηκε πριν το θάνατο της κοπέλας, αναφέρεται πως το μοιραίο βράδυ ο σύντροφος της Bobbi την κατηγόρησε για απιστία και είχαν ένα σοβαρό καυγά. Λίγο αργότερα έγινε βίαιος και αφού της έδωσε ένα “τοξικό coctail” (από ουσίες) πίεσε το κεφάλι της στην γεμάτη με νερό μπανιέρα.
“Είμαι βαθύτατα συντετριμμένη από τον πρόσφατο θάνατο της Bobbi Kristina Brown. Θα ήθελα να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά της. Μετά την αγωγή που είχα καταθέσει εκ μέρους της Bobbi Kristina, θα συνεχίσουμε να ζητάμε δικαιοσύνη για αυτή”, ανέφερε η Bedelia C. Hargrove.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Nick δεν βρέθηκε στην κηδεία της Bobbi, αλλά απάντησε στις κατηγορίες μέσω των δικηγόρων του. Η απάντηση του στο People ανέφερε: “Οι τελευταίες μηνύσεις εναντίον του Nick είναι συκοφαντικές. Έχει ραγίσει η καρδιά του και είναι συντετριμμένος από την απώλεια της αγάπης του. Είναι ντροπή να υπάρχουν τέτοιες αβάσιμες κατηγορίες και μάλιστα δημόσια”.
Τα πάντα όπως φαίνεται αναμένεται να κριθούν στο δικαστήριο!

Read More

And More