Bobby Brown: Κατέρρευσε στην κηδεία της κόρης του Bobbi Kristina

Εδώ και έξι μήνες προσεύχεται μέρα – νύχτα για εκείνη και με εξαίρεση λίγα χαμόγελα χαράς (όταν γέννησε η νέα του σύζυγoς) ο Bobby Brown έζησε το δικό του Γολγοθά. Και κατέρρευσε στην κηδεία της 22χρονης κόρης του Bobbi Kristina.
Η κόρη του γνωστού ράπερ και της Whitney Houston απεβίωσε την περασμένη Κυριακή, έξι μήνες αφότου βρέθηκε αναίσθητη στη μπανιέρα στο σπίτι της στη Τζόρτζια. Για αυτό το χρονικό διάστημα (από τον Γενάρη) το κορίτσι νοσηλευόταν με μη αναστρέψιμη εγκεφαλική βλάβη.

Η κηδεία έγινε στην εκκλησία St. James Methodist Church και εκεί βρέθηκαν για να θρηνήσουν το χαμό της, οι Cissy και Pat Houston, αλλά και η αδελφή του Bobby Brown Leolah, ενώ απουσίαζε ο τελευταίος σύντροφος της νεκρής, Nick Gordon.

Τραγική φιγούρα ο πατέρας της Bobbi Kristina, που δεν μπορούσε να συγκρατήσει τη θλίψη και τον πόνο του. Ο Bobby Brown εμφανίστηκε με πρόσωπό ταλαιπωρημένο και πρησμένο, καθώς τον συνόδευαν σε ένα λευκό SUV μετά τη δεξίωση για την κηδεία στο St Marlo Country Club στο Ντούλουθ της Τζόρτζια το Σάββατο το βράδυ. Ο ίδιος δεν άντεξε μάλιστα και κατέρρευσε στην κηδεία…

Read More

And More