Νέος χωρισμός στη showbiz! Ο Christophe Lambert και η Sophie Marceau ανακοίνωσαν πως δεν είναι πια μαζί

Αποτελούσαν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του κινηματογράφου τα τελευταία χρόνια. Η Sophie Marceau και ο Christophe Lambert ανακοίνωσαν την Παρασκευή πως συνεχίζουν σε χωριστούς δρόμους, μετά από επτά χρόνια συμβίωσης. Οι διάσημοι ηθοποιοί έκαναν γνωστό το (φιλικό) διαζύγιο στη σχέση τους.

/

Και οι δυο τους με τεράστια καριέρα στο γαλλικό, αλλά και τον παγκόσμιο κινηματογράφο ήρθαν κοντά πριν από επτά χρόνια όταν πρωταγωνιστούσαν μαζί στην ταινία Zimmer 401. Το ζευγάρι επιθυμούσε πάντα να κρατά χαμηλό προφίλ σε ό, τι αφορά την προσωπική του σχέση και σπάνια έδινε τροφή για σχόλια στα ΜΜΕ.

/

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν στήριζε ο ένα τον άλλο σε κάθε του κίνηση. Όπως διαβάζουμε στο γαλλικό Paris Match το 2010, η Sophie Marceau είχε προλογίσει το βραβείο για τη συνεισφορά του συντρόφου της στον κινηματογράφο και μεταξύ άλλων είχε αναφέρει συγκινημένη: Θα ήθελα να ζήσω αιώνια (αναφερόμενη στην ταινία Highlander που τον έκανε και ιδιαιτέρως δημοφιλή) για να μπορέσω να εκμεταλλευτώ τις στιγμές που έχουμε ακόμη να ζήσουμε μαζί! Άλλωστε και σε άλλη της δήλωση η Marceau εξηγούσε πως η σχέση της με τον ηθοποιό αποτελούσε μια επιθυμία για ισορροπία και αρμονία!

Σήμερα επτά χρόνια μετά, οι δύο ηθοποιοί αποφάσισαν ήρεμα και σιωπηλά, έτσι ακριβώς όπως έζησαν αυτή τη σχέση να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

Read More

And More