Λίγους μήνες πριν σκοτώσει την σύντροφό του είχε συλληφθεί για παιδική πορνογραφία

Μετά την άγρια δολοφονία της αγαπημένης του νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση φρουρούμενος στο νοσοκομείο του Κιλκίς. Ο ίδιος ομολόγησε την πράξη του, όχι μόνο στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν αλλά και μέσα από το την σελίδα του στο facebook. Λίγες ώρες μετά κι ενώ στο αμάξι του είχε ακόμα τα αίματα της Άννας, έγραψε στο profile του:

‘Όλα ξεκίνησαν όταν τσακώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής με τη φίλη του στο σπίτι της. Σε έξαλλη κατάσταση ανάγκασε την άτυχη 21χρονη να ανεβάσει στο facebook φωτογραφίες τους σε ιδιαίτερα τρυφερές στιγμές. Οι άνθρωποι από το περιβάλλον του ζευγαριού μιλάνε για έναν έρωτα γεμάτο εντάσεις και σκηνές ζηλοτυπίας. Ίσως ένας τέτοιος καυγάς ήταν και αυτός. Ο τελευταίος.

Το ανέβασμα των φωτογραφιών τους στην σελίδα της κοπέλας προβλημάτισε τους φίλους της. Κανείς όμως δεν μπορούσε να φανταστεί ότι ο 35χρονος Στάθης θα έφτανε στα άκρα.

Λίγο αργότερα, η κοπέλα βρήκε τραγικό θάνατο με δέκα μαχαιριές από τον άνθρωπο με τον οποίο ήταν ζευγάρι για παραπάνω από ένα χρόνο, που για να την αποτελειώσει της κάρφωσε και ένα κατσαβίδι στο λαιμό!

Ο Στάθης Ευσταθίου κατάγεται από την Θεσσαλονίκη. Εργαζόταν ως μάνατζερ και περιστασιακά ως dj. Στο προφίλ του δράστη στο Facebook τα σχόλια είναι υβριστικά. Οι φίλοι του δεν μπορούν να πιστέψουν ότι έκανε το έγκλημα αυτό. Κι όμως.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε συλληφθεί τον περασμένο Αύγουστο για κατοχή παιδικού πορνογραφικού υλικού και παράνομη οπλοκατοχή. Στην κατοχή του είχαν βρεθεί πάνω από τριάντα χιλιάδες φωτογραφίες και βίντεο με ιδιαίτερα σκληρό υλικό πορνογραφίας ανηλίκων.

Ακόμα, είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για υπόθεση αποπλάνησης ανηλίκου, αλλά στο δικαστήριο αθωώθηκε.

Φίλοι και γνωστοί το μόνο που έχουν να πουν είναι αυτή τη φορά να σαπίσει στη φυλακή. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει το “γιατί” αφαίρεσε την ζωή από μία κοπέλα που έλεγε ότ αγαπούσε. Τα εκατοντάδες σχόλια στην τελευταία του ανάρτηση είναι κάτι παραπάνω από συγκλονιστικά.

Δες μόνο μερικά από τα αυτά που μπορούν να δημοσιευτούν:

Στάθης Ευσταθίου κατάγεται από την Θεσσαλονίκη. Εργαζόταν ως μάνατζερ και περιστασιακά ως dj.Ο Στάθης Ευσταθίου κατάγεται από την Θεσσαλονίκη. Εργαζόταν ως μάνατζερ και περιστασιακά ως dj.

Read More

And More