H Z. Δούκα στο TLIFE για την επιτυχία στους “Βασιλιάδες” και τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα!

Για την μεγάλη επιτυχία της καθημερινής σειράς του Mega ¨Βασιλιάδες” που έχει σημειώσει πολύ μεγάλα ποσοστά τηλεθέασης από τα πρώτα κιόλας επεισόδια, αλλά και τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα μίλησε η Ζέτα Δούκα στο TLIFE.
Η γνωστή ηθοποιός που ενσαρκώνει το ρόλο της “Χριστίνα Ροζάκη”, της “καθώς πρέπει” συμβούλου του Μάρκου στην “Ελιά”, έχει κλέψει τις εντυπώσεις και συνεχίζει δυναμικά προετοιμάζοντας ένα συγκινητικό μονόλογο που θα παρουσιάσει σε θεατρική σκηνή της Θεσσαλονίκης.
Η επιτυχία στους Βασιλιάδες


Η Ζέτα Δούκα στη σειρά του Mega υποδύεται μια γοητευτική γυναίκα καριέρας, εργένισσα από καλή οικογένεια, με σπουδές στο εξωτερικό, καλλιεργημένη, με προσεγμένους τρόπους. Πανέξυπνη και διορατική, ορθολογίστρια και πολύ ικανή επαγγελματίας. Τυπική και κάπως επιφυλακτική στην πρώτη της επαφή με τους άλλους, κρύβει ένα βαθύ συναισθηματισμό κάτω από το συγκρατημένο παρουσιαστικό της, μοιάζει με ηφαίστειο κάτω από πάγο. Ο ρόλος της είναι να είναι το δεξί χέρι του Μάρκου με τον οποίο θα αναπτυχθεί μια τρυφερή σχέση.
Τι είπε όμως, η ίδια για τους “Βασιλιάδες”;
“Η σειρά πάει πολύ καλά και εγώ νιώθω πολύ χαρούμενη που συμμετέχω στους “Βασιλιάδες”. Είναι μια συνεργασία για την οποία έχουμε δουλέψει πολύ και έχει βγει ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα που το αγάπησε ο κόσμος”.

Ποια είναι τα μηνύματα που παίρνει από τον κόσμο;
“Είναι μια πολύ αξιοπρεπής δουλειά που της αξίζει να πάει καλά. Χαίρομαι που ο κόσμος την υποδέχτηκε και την αποδέχτηκε, όπως της αξίζει. Τα μηνύματα που παίρνουμε από τον κόσμο είναι πολύ θετικά και αυτό μας γεμίζει αισιοδοξία”.

Θεατρική πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη
Έναν ιδιαίτερα συγκινητικό ρόλο βασισμένο στα διλήμματα που αντιμετωπίζει μια ανύπαντρη μητέρα ετοιμάζεται να υποδυθεί στη σκηνή του θεάτρου “Αυλαία” στη Θεσσαλονίκη, η Ζέτα Δούκα.

Για πρώτη φορά στη σκηνή ένα βιβλίο που συγκίνησε τον κόσμο από την Ευρώπη στις Ηνωμένες Πολιτείες ,από την Μέση Ανατολή στην Λατινική Αμερική ,από την Κίνα στην Ιαπωνία, από την Ινδία στο Ιράν και το Μπαγκλαντές ,όπου κι αν ταξίδεψε αυτό το μυθιστόρημα συγκλόνισε και αναγνωρίσθηκε ως αριστούργημα. Ένα εκρηκτικό ντοκουμέντο που συγκλονίζει με τον ωμό ρεαλισμό του τις συνειδήσεις ανδρών και γυναικών σε ολόκληρο τον κόσμο. Μια γυναικεία φωνή ακούγεται – μια ανύπαντρη γυναίκα που έχει στα σπλάχνα της ένα παιδί. Η γυναίκα αυτή δεν έχει όνομα, ούτε αποκαλύπτει την κοινωνική της θέση. Άλλωστε, δεν έχει νόημα. Αυτή η γυναίκα θα μπορούσε να είναι οποιαδήποτε γυναίκα…
Ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα;
“Προετοιμάζω ένα μονόλογο βασισμένο στο μυθιστόρημα της Οριάνα Φαλάτσι που θα ανέβει στη Θεσσαλονίκη στις 17 Φεβρουαρίου. Είναι μια ηρωίδα που βρίσκεται σε μια εγκυμοσύνη που δεν ήθελε και δεν είχε προετοιμαστεί γι’ αυτήν. Προσπαθεί να τα φέρει βόλτα και να δείξει πως το περιβάλλον μιας ανύπαντρης μητέρας αντιδρά μπροστά σε ένα τέτοιο κοινωνικό φαινόμενο”.

Read More

And More