Ε. Ελευθερίου: “Θα βάλω φωτιά στη σκηνή της Eurovision”

Λίγο πριν πάρει την πτήση για το Μπακού του Αζερμπαϊτζάν η Κύπρια τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision εξηγεί πως ο ευρωπαϊκός διαγωνισμός ήταν για εκείνη όνειρο, ποια είναι τα γούρια που παίρνει μαζί της για τον διαγωνισμό και πως σκοπεύει να τα “χώσει” όλα επάνω στη σκηνή.

Η όμορφη ηθοποιός μίλησε στη Real Life και αποκάλυψε πως έχει μεγάλη αγωνία για τον ημιτελικό. Όμως σαν φαν του διαγωνισμού “ποτέ δεν πίστευα ότι θα μπω σε αυτή τη διαδικασία”. Μην ξεχνάς πως η Ελευθερία είχε δοκιμάσει και πέρσι την τύχη της στον διαγωνισμό, με μια διαρροή του κομματιού να την αποκλείει πριν καν καλά καλά διαγωνιστεί.

Τα γούρια της Ελευθερίας είναι οι δικοί της άνθρωποι. Έτσι όπως αποκαλύπτει στην Χριστίνα Ζάχου και την εφημερίδα Real News στην ερώτηση τι θα πάρει μαζί της απαντά: “Τη μαμά μου… Δεν ταξιδεύει, αλλα είναι το καλύτερο γούρι μου! Θα έρθουν καλοί φίλοι, η μαμά και η αδερφή μου!

Και μπορεί οι πρώτες εικόνες από τη χορογραφία να έχουν ήδη κυκλοφορήσει στο youtube η Ελευθερία όμως επισημαίνει πως ο Κωνσταντίνος Ρήγος έχει ετοιμάσει κάτι πολύ διαφορετικό από όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα στον διαγωνισμό. Και πως να μην είναι άλλωστε ξεχωριστό, αφού η Ελευθερία έχει ήδη κερδίσει μια πρωτιά φέτος. Αυτή της πιο σέξι διαγωνιζόμενης. “Μακάρι να είμαι η πιο σέξι παρουσιάστρια της Eurovision” αναφέρει με χιούμορ και ξεσπώντας σε γέλια. “Πάντως δεν θα υπάρχει κάτι προκλητικό” εξηγεί.

Τέλος, η Ελευθερία μιλάει για την καταγωγή της και επισημαίνει πως αισθάνεται ιδιαίτερα περίφανη που εκπροσωπεί την Ελλάδα. “Νιώθω Ελληνίδα, είμαι Ελληνίδα!” αναφέρει.

Read More

And More