Ε. Ελευθερίου: Τούρτα έκπληξη στο αεροδρόμιο, λίγο πριν φύγει για τη Eurovision! Φωτογραφίες

Με πολλές ευχές για καλή επιτυχία έφυγε η Ελευθερία Ελευθερίου και η ελληνική αποστολή για το Αζερμπαιτζάν. Η τραγουδίστρια θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον 57ο διαγωνισμό της Eurovision.

Λίγο πριν το πολυαναμενόμενο ταξίδι η Ελευθερία έκανε ένα αποχαιρετιστήριο party σε κεντρικό bar-restaurant στην Αθήνα για τους θαυμαστές της. Εκείνοι της ανταπέδωσαν την αγάπη τους το μεσημέρι του Σαββάτου με μία τούρτα έκπληξη αφού η τραγουδίστρια έκλεισε χθες τα 23!

Το TLIFE βρέθηκε στο αεροδρόμιο λίγο πριν την αναχώρηση της ελληνικής αποστολής και σου εξασφάλισε φωτογραφικό υλικό από την έκπληξη που της έκαναν οι θαυμαστές της…

Η Ελευθερία έφτασε στο αεροδρόμιο λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι και έκπληκτη είδε ότι την περίμεναν τα μέλη του OGAE, του οργανωμένου fan club της Eurovision αλλά και το Ελληνικό σωματείο φίλων Eurovision – INFE Greece.

Η τραγουδίστρια ενθουσιασμένη έσβησε το ένα κεράκι που είχε επάνω η τούρτα γενεθλίων που της είχαν ετοιμάσει.

Σήμερα κλείνει τα 23 και πήρε της καλύτερες ευχές όχι μόνο για τα γενέθλια αλλά και για την συμμετοχή της στον ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό.

Εκτός από τις ευχές, πήρες και πολλά δωράκια ενώ δεν σταμάτησε να χαμογελά και να απολαμβάνει την μικρή γιορτή που της ετοίμασαν.

Λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο με κατεύθυνση το Μπακού, έδωσε σε όλους να φάνε από την τούρτα της!

Read More

And More