Α. Αγγλούπας για τον πυροβολισμό στο σπίτι της Φαρμάκη: “Έπαθα σοκ όταν είδα αιμόφυρτη την Γωγώ!”

Για το ατύχημα που συγκλόνισε την ελληνική showbiz, όταν το όπλο του εκπυσοκρότησε με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά την αδελφή της Όλγας Φαρμάκη, Γωγώ, μίλησε ο Αλέξανδρος Αγγλούπας.
Ο γνωστός επιχειρηματίας που ακόμη δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως έγινε το κακό το μοιραίο βράδυ στο σπίτι της οικογένειας Φαρμάκη αποκάλυψε πως έγινε το ατύχημα, αλλά και τον αγώνα δρόμου που έδωσε με την Όλγα για να πάνε στο νοσοκομείο την αιμόφυρτη Γωγώ. “Έπαθα σοκ όταν είδα αιμόφυρτη την Γωγώ”, εξομολογείται στην “Espresso” o Αλέξανδρος Αγγλούπας και προσθέτει: “Πάνω απ’ όλα αυτή τη στιγμή σημασία έχει η υγεία της Γωγώς”.

Δες όλο το χρονικό του ατυχήματος

Παράλληλα, ο ίδιος ανέφερε: “Πρόκειται για ατύχημα. Δεν θα πυροβολούσα ποτέ κάποιον. Άκουσα διάφορα σενάρια επιστημονικής φαντασίας τις τελευταίες ώρες. Είναι δυνατόν να ήθελα να πυροβολήσω; Με την Όλγα σκεφτόμαστε να παντρευτούμε το καλοκαίρι. Πώς θα μπορούσα να κάνω κακό σε αυτήν ή την οικογένειά της;” και συνέχισε: “Με την Όλγα είμαστε πάλι μαζί τους τελευταίους μήνες. Τα κορίτσια σε λίγες μέρες θα έφευγαν για Αμερική… Εγώ θα πρόσεχα το σκυλάκι που έχουν μέχρι την επιστροφή της Όλγας στην Ελλάδα”.

Διάβασε για τη σχέση της Γωγώς με την Όλγα Φαρμάκη

Περιγράφοντας τη στιγμή του ατυχήματος, ο γνωστός επιχειρηματίας ανέφερε πως εκείνο το βράδυ είχε πάει στο σπίτι και τα κλορίτσια επέστρεψαν αργά. Η Όλγα έμεινε στον κάτω όροφο για να του φτιάξει καφέ κι εκείνος ανέβηκε για να δει το σκυλάκι και να μιλήσει λίγο με την Γωγώ. Έβγαλε το σακάκι του, άφησε το όπλο του στο τραπέζι κι αυτό εκπυσοκρότησε. “Τα έχασα, έπαθα σοκ. Ακούστηκε ένα “μπαμ” και σε κλάσματα του δευτερολέπτου η Γωγώ ήταν στο πάτωμα”, δήλωσε.

Read More

And More