Κ. Αποστολάκης – Α. Αναστασάκη: Οι πρώτες φωτογραφίες από το γάμο τους στην Κρήτη!

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν οι πρώτες φωτογραφίες από το γάμο του Κώστα Αποστολάκη και της Αμέλιας Αναστασάκη στην Κρήτη. Το γνωστό ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου το προηγούμενο Σάββατο, 23 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου στο Καστέλι Κισσάμου, στα Χανιά.
Ο φωτογραφικός φακός της “Espresso” βρέθηκε στην προετοιμασία του ζευγαριού πριν φθάσει στην εκκλησία και οι δυο τους αν και ήταν λίγο αγχωμένοι έλαμπαν από χαρά και ευτυχία. Η Αμέλια που είναι έγκυος στο πρώτο της μωράκι ετοιμάστηκε με την βοήθειά της μητέρας της Τζούλιας και των φίλων της.

/

Η “κάθοδος” της νύφης έγινε παραδοσιακά, έχοντας στα δεξιά τον συγκινημένο πατέρα της, στα αριστερά τη χαρούμενη μητέρα της, ενώ πίσω από τη νύφη αντί για παρανυφάκια ήταν δύο στενές φίλες τής Αμέλιας ντυμένες στα μπλε και οι υπόλοιπες φίλες της έριχναν ροδοπέταλα στο πέρασμά τους.
Το σκηνικό της εκκλησίας θύμιζε παραμύθι βγαλμένο από όνειρο. Κυριαρχούσαν άσπρες και μπεζ γάζες με λευκά τούλια, που ακτινοβολούσαν το ερυθρό χρώμα από τα ροδοπέταλα. Ενώ, οι προσκεκλημένοι πέταξαν περισσότερα από επτά κιλά ρύζι στους νεόνυμφους!
Δες φωτογραφίες:

/

/

/

Read More

And More