Αγόρασε σπίτι στην Αθήνα ο Jean Paul Gaultier!

Κάτοικος της Αθήνας ετοιμάζεται να γίνει ο Jean Paul Gaultier. Ο διάσημος σχεδιαστής που έχει δηλώσει πολλές φορές λάτρης της χώρας μας απέκτησε το δικό του διαμέρισμα στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας.
Όπως διαβάζουμε στο “Πρώτο Θέμα”, ο Γάλλος σχεδιαστής αγόρασε ένα διαμέρισμα 90 τ.μ που καταλαμβάνει τον έκτο και τον έβδομο όροφο εμπορικού κτιρίου στην τιμή των 380.000 ευρώ. Στόχος του Gaultier είναι να δημιουργήσει έναν όμορφο χώρο με μεγάλη βεράντα, ώστε να απολαμβάνει την υπέροχη θέα της Ακρόπολης και γι’ αυτό ετοιμάζεται να ξεκινήσει την ανακαίνιση του διαμερίσματος, την οποία έχει αναλάβει γνωστός αρχιτέκτονας.
Ο Gaultier που έχει πολλούς φίλους στην Αθήνα, όπως η Άννα Βίσση και η Βίκυ Καγιά, σκεφτόταν εδώ και πολύ καιρό να αποκτήσει ένα διαμέρισμα με θέα την Ακρόπολη και πριν από λίγες μέρες έκανε το όνειρό του πραγματικότητα.
Μάλιστα, μόλις είναι έτοιμο το διαμέρισμα ο σχεδιαστής θα επισκέπτεται τακτικότατα την Αθήνα και θα απολαμβάνει τις βόλτες στα αγαπημένα του μέρη του Κέντρου, όπως η Πλάκα, το Μοναστηράκι και το Γκάζι.

Read More

And More