Λ. Γαβαλάς: Τον καταγγέλλει ο βασικός προμηθευτής της σειράς ρούχων του!

Πριν λίγες μέρες ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε στο Γιώργο Σατσίδη για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν πριν από λίγο καιρό αναγκάστηκε να κηρύξει πτώχευση στην εταιρεία του αποκαλύπτοντας χαρακτηριστικά το εξής: “Οι βρυκόλακες του Twilight ωχριούν μπροστά σε αυτούς που είχα στην εταιρία μου και μου ήπιαν το αίμα”. Ωστόσο η καταγγελία του βασικού προμηθευτή της εταιρείας του φέρνει νέα στοιχεία στο προσκήνιο.
Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Σύρος επιχειρηματίας Αμπελγάνι Αλμάνλα στην εφημερίδα “Καρφί” και στον Φρίξο Δρακοντίδη οι χειρισμοί του Λάκη Γαβαλά τον έχουν φέρει σε αδιέξοδο και δεν του επιτρέπουν να πληρώσει ούτε τους εργαζομένους του.
Ο βασικός προμηθευτής της σειράς ρούχων “Lak χειμώνας – καλοκαίρι 2011” μίλησε για το άδοξο τέλος της συνεργασίας του με τον Λάκη Γαβαλά. “Ήμασταν οι κατασκευαστές της σειράς Lak για το χειμώνα και το καλοκαίρι του 2011. Τα ρούχα που παρουσίασε ο κ. Γαβαλάς στην επίδειξη μόδας στην Πέτρου Ράλλη ήταν όλα δικά μας. Του δώσαμε εμπόρευμα 150.000 ευρώ και μέχρι σήμερα δεν έχουμε πάρει ούτε ένα ευρώ… Τα πούλησε όλα αλλά εμείς δεν πήραμε φράγκο. Όλες οι επιταγές που μας έδωσε σφραγίστηκαν από τις τράπεζες”, ανέφερε ο προμηθευτής και συμπλήρωσε: “Αναγκάστηκα να ξενοικιάσω το χώρο 850τμ που διατηρούσα, να απολύσω 70 άτομα και να στραφώ στους τοκογλύφους για να πληρώσω το ΦΠΑ για τα ρούχα του Γαβαλά”.

Read More

And More