Γιώργος Σαμαράς: Οι πρώτες ώρες και η θερμή υποδοχή του Έλληνα ποδοσφαιριστή στη Σαουδική Αραβία!

Στην Σαουδική Αραβία βρίσκεται από την Τετάρτη ο Γιώργος Σαμαράς. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής, που έχει σημαντικές διακρίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, πήρε μεταγραφή για για την Al-Hilal FC και η υποδοχή που συνάντησε στο αεροδρόμιο ήταν εντυπωσιακή!

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά της άφιξής του στη Σαουδική Αραβία, ο Γιώργος έζησε την αποθέωση από τους φιλάθλους της ομάδας και μάλιστα μοιράστηκε δύο χαρακτηριστικά βίντεο στον λογαριασμό του στο instagram.


Με αυτό τον τρόπο ο αστέρας του ποδοσφαίρου, γνωστός για το ήθος του, θέλησε να πει “ευχαριστώ” για τον τρόπο που τον καλωσόρισαν και για τα δεκάδες μηνύματα που δέχεται όλες αυτές τις μέρες στα social media.


Η μεταγραφή του άσου των γηπέδων στη συγκεκριμένη ομάδα, όπως είχες διαβάσει στο TLIFE, είχε γίνει γνωστή εδώ και λίγες μέρες και είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι γνωρίζει ήδη μεγάλη ανταπόκριση.


Στο επίσημο “καλωσόρισμα” του μέσα από το instagram της Al-Hilal FC, που είναι η πιο γνωστή ομάδα της Σαουδικής Αραβίας και με τους περισσότερους τίτλους, ο διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής απέσπασε χιλιάδες likes και σχόλια.

Δες φωτογραφίες από τις πρώτες ώρες του Γιώργου στη νέα του ομάδα!

Read More

And More