Hugh Hefner: Ο κύριος Playboy, παντρεύτηκε για τρίτη φορά! Η νύφη είναι 60 χρόνια μικρότερή του!

Nα κι ένας πρωτότυπος τρόπος ν’ αλλάξεις χρόνο! Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς άλλαξε κάνοντας τον γάμο του ο 86χρονος Hugh Hefner με την 26χρονη Crystal Harris.

Kαι μπορεί πριν από δύο χρόνια η Crystal να είχε ξαναφτάσει στα σκαλιά της εκκλησίας με τον Hugh, αλλά τελευταία στιγμή είχε αλλάξει γνώμη και τον είχε παρατήσει. Τελικά ο Hugh τα κατάφερε και έκανε σύζυγό του το ξανθό κουνελάκι.

/

Η Crystal φορούσε καινούριο μονόπετρο αξίας 90.000 δολαρίων, καθώς το παλιό το έβγαλε στο σφυρί… Τελικά το ξανθό κουνελάκι αποφάσισε να σταθεί στο πλευρό του Hefner και να ξαναζήσει στην έπαυλη του ιδρυτή του Playboy στο Los Angeles.

Όσο για το δώρο του γάμου της; Ένα κατάστημα εσωρούχων , το Femme Fatale, στο Studio City της California. Για τον Hugh η Harris είναι η τρίτη σύζυγος μετά την Mildred Williams που παντρεύτηκε το 1949 και με την οποία απέκτησε 2 παιδιά, την Christie και τον David μέχρι που χώρισαν το 1959.

Ο ιδρυτής του Playboy, αργότερα παντρεύτηκε την Kimberley Conrad και απέκτησαν μαζί δυο γιούς, τον Marston και τον Cooper. Οι δυο τους χώρισαν το 1989 ενώ επίσημα πήραν διαζύγιο το 2009. Από τη ζωή του πέρασαν βέβαια κι άλλα διάσημα καυτά κουνελάκια, όπως η Kendra Wilkinson που πλέον είναι παντρεμένη με παιδί κι η ζωή της έχει γίνει reality!

Playboy founder Hugh Hefner poses with his bride Crystal Harris at their New Year Eve wedding at the Playboy Mansion in Beverly Hills, California

Τι να πούμε… Να ζήσουν!

Read More

And More