Δέσποινα Καμπούρη – Βαγγέλης Ταρασιάδης: Το άλμπουμ του γάμου τους!

Τα σκαλιά της εκκλησίας με παρανυφάκι την κόρη τους ανέβηκαν χθες στην Κύθνο η Δέσποινα Καμπούρη και ο Βαγγέλης Ταρασιάδης. Το γνωστό ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης με φόντο τα γαλανά νερά του Αιγαίο. Το TLIFE και ο Πέτρος Χόντος βρίσκονται στην Κύθνο και σου εξασφάλισαν πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Λίγο πριν τις οκτώ ο γαμπρός έφθασε στο εκκλησάκι της Αγίας Ειρήνης, έχοντας στην αγκαλιά του την κόρη του Έλενα, που ανυπομονούσε να δει την μαμά της νυφούλα. Η Δέσποινα Καμπούρη έφθασε μέσω θαλάσσης, φορώντας ένα εντυπωσιακό νυφικό και περπάτησε προς το μέρος του γαμπρού, συνοδευόμενη από τον μπαμπά της. (Δες εδώ όλο το χρονικό του γάμου)

Η Δέσποινα επέλεξε ένα ρομαντικό φόρεμα από το ατελιέ Konstantinos Melis by Laskos και πριν λίγες μέρες έκανε και το απαραίτητο beaute και τα νύχια της ενόψει της μεγάλης βραδιάς.
Φυσικά τα υλικά χρησιμοποιήθηκαν για την δημιουργία του ολόλευκου φορέματος ήταν βαμβακερό broderie anglaise και δαντέλες macramé, που στόλισαν το στενό κορσάζ με την πλούσια φούστα. Το τούλινο πέπλο ολοκλήρωσε την νυφική εικόνα της Δέσποινας με το διακριτικό στεφάνι από μικρά άνθη να κοσμούν το πρόσωπο της.

Οι σχεδιαστές δημιούργησαν κι ένα δεύτερο φόρεμα σε μικρογραφία για την υπέροχη κόρη της Δέσποινας, Έλενα, ενώ τα σανδάλια του γάμου της τα έφτιαξε η καλή της φίλη, Μαριέττα Χρουσαλά.
Αξίζει να αναφέρουμε, πως το μεγαλύτερο μέρος των προετοιμασιών της ανέλαβε η wedding planner Τίνα Ξουράφη με την αδερφή της, ενώ μετά το μυστήριο, ακολούθησε μεγάλο γλέντι ως το πρωί.

Το “παρών” στο γάμο έδωσαν πολλοί διάσημοι αγαπημένοι φίλοι του ζευγαριού. Ανάμεσά τους ήταν η Ελεονώρα Μελέτη, η Έλλη Κοκκίνου με τον Γιώργο Μπόγρη, η Μαριέττα Χρουσαλά με τον Λέοντα Πατίτσα, η Όλγα Λαφαζάνη και πολλοί άλλοι.

Δες και τη φωτογραφία που ανέβασε η Δέσποινα στο Instagram…

Δες περισσότερες φωτογραφίες από το άλμπουμ του γάμου του ζευγαριού:

Διάβασε επίσης:

Read More

And More