Καλομοίρα στο TLIFE: Όλα όσα αποκαλύπτει για τη φετινή Eurovision και τα δίδυμα που της λείπουν!

Πριν λίγες μέρες ήρθε στη χώρα μας για να συμμετάσχει στον ελληνικό τελικό της Eurovision και να τραγουδήσει το “My Secret Combination” μαζί με τον Claydee. Ο λόγος για την Καλομοίρα, που συναντήσαμε χθες στις πρόβες του μουσικού show και μας μίλησε για όλα.
Έχοντας στο πλευρό της, τον σύζυγό της Γιώργο Μπούσαλη, η καλομοίρα έκανε την πρόβα της και μας μίλησε για τη φετινή Eurovision, το ενδεχόμενο να ξαναβρεθεί στο διαγωνισμό, αλλά και τα δίδυμα αγόρια της, που της λείπουν πολύ. (Δες εδώ τι έγινε στις πρόβες του ελληνικού τελικού)

Ήρθες στην Ελλάδα ξανά για τη Eurovision και φέτος θα βρεθείς στη σκηνή για να τραγουδήσεις για τον ελληνικό τελικό. Ποια είναι τα συναισθήματά σου;
“Είναι τιμή μου που με κάλεσε φέτος το Mad στο show που οργανώνει για την Eurovision και θα τραγουδήσω το κομμάτι με το οποίο είχα συμμετάσχει και εγώ στο διαγωνισμό το 2008. Θα τραγουδήσουμε με τον Claydee το “My Secret Combination” και θα το παρουσιάσουμε λίγο διαφορετικό”.
Τι καινούργιο θα δούμε πάνω στη σκηνή;
“Θα το δείτε απόψε. Έχουμε κάνει μερικές μικρές αλλαγές. Αλλά του δίνει κάτι διαφορετικό”.
Πώς είναι η συνεργασία με τον Claydee;
“Ο Claydee είναι φανταστικός. Έχει κάνει πολλές επιτυχίες και εδώ και στην Ευρώπη και είναι τιμή και χαρά μου που συνεργαζόμαστε. Ανυπομονώ να δει ο κόσμος αυτό που ετοιμάσαμε”.

Θα ήθελες να πας ξανά στη Eurovision;
“Λατρεύω την Eurovision και όλο αυτό το concept με τα τραγούδια και τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν από διαφορετικές χώρες. Αλλά παίζει ρόλο και το κομμάτι. Αν έβρισκα ένα τραγούδι που να λατρεύω πολύ… Αλλά νιώθω καλά με αυτό που έχω κάνει μέχρι στιγμής. Πήγα και εγώ και όλη η ομάδα και περάσαμε καλά”.

Σου αρέσει που επέστρεψες στην Ελλάδα μετά από 2,5 χρόνια;
“Ναι μου αρέσει πολύ και λατρεύω το μέρος και τους ανθρώπους”.
Σου λείπουν τα δίδυμα;
Μου λείπουν πολύ, αλλά τους βλέπω μέσω Skype. Τους έχω επιθυμήσει πολύ”.

Ετοιμάζεις κάτι καινούριο;
“Κάτι έχουμε αρχίσει να ετοιμάζουμε, αλλά είναι πολύ νωρίς και δεν μπορώ να το αποκαλύψω”.

Δες το video:

Read More

And More