Κάρολι Βάμος: H μάχη που δίνει με τον καρκίνο ο χορευτής της Κορομηλά και η πρώτη εβδομάδα χημειοθεραπείας

Τον Κάρολι Βάμος σίγουρα τον θυμάσαι από τις εποχές που ήταν στο πλευρό της Ρούλας Κορομηλά ως χορευτής, δίνοντας κίνηση στα πιο λαμπερά show που έχουν περάσει από την ελληνική τηλεόραση. Φυσικά η καριέρα του ως χορογράφος συνεχίστηκε…

Όταν η Ρούλα Κορομηλά υποδέχτηκε την Jennie Garth, ο Κάρολι έκανε μια όμορφη χορογραφία με το soundtrack του Beverly Hills.

Δυστυχώς όμως αυτή η περίοδος είναι από τις πιο δύσκολες για εκείνον. Πριν από λίγο καιρό έκανε ένα χειρουργείο και ανακάλυψε πως έχει καρκίνο στους λεμφαδένες, ενώ μια μέρα μετά ταξίδεψε στην Ουγγαρία για την κηδεία της μητέρας του.

karoly vamos cancer

Αμέσως επέστρεψε και ξεκίνησε την μεγάλη μάχη με τον καρκίνο. Φίλοι και γνωστοί προσπαθούν να του δώσουν κουράγιο με διάφορα μηνύματα, αλλά ο ίδιος δείχνει πιο σκληρός και δυνατός από εκείνους.

/

Σήμερα έγραψε στο Facebook ότι τελείωσε την πρώτη εβδομάδα χημειοθεραπείας και ακτινοβολίας και πως έμειναν ακόμη έξι. Ευχήθηκε σε όλους καλό Σαββατοκύριακο και μας παρότρυνε να μη στενοχωριόμαστε για τίποτα και να απολαύσουμε απλά το καλοκαίρι
/

Read More

And More