Τι κάνει η Kate Middleton λίγες ώρες πριν το γάμο και τι… δεν θα μπορεί να κάνει ως πριγκίπισσα!

Τις τελευταίες ώρες ως ανύπαντρη και… κοινή θνητή, περνά η Kate Middleton. Η μέλλουσα σύζυγος του πρίγκιπα William ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη μεγάλη στιγμή.

Τα πράγματα της νύφης έχουν ήδη μεταφερθεί στην πολυτελή σουίτα που θα μείνει με την οικογένειά της στο Goring Hotel στην περιοχή Belgravia. Μάλιστα, η επιλογή του ξενοδοχείου ανήκει στην νύφη, η οποία δεν ήθελε να μείνει σε κάποιο από τα δωμάτια του παλατιού που μπορούσε να της παραχωρήσει η βασιλική οικογένεια για την τελευταία νύχτα πριν το γάμο.
Σήμερα το πρωί η Kate έκανε και την τελευταία πρόβα για το γάμο της. Ο κόσμος που έχει κατασκηνώσει έξω από το Westminster Abbey ξέσπασε σε χειροκρατήματα μόλις είδε την μέλλουσα σύζυγο του William να φθάνει στο χώρο της τελετής.

Αξίζει να αναφέρουμε πως τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια τόσο γύρω από το Westminster Abbey, όσο και γύρω από το Goring Hotel και δεν υπάρχει περίπτωση να φανερωθεί το νυφικό που έχει επιλέξει η Kate μέχρι τη στιγμή που θα δει τον αγαπημένο της. Βρετανικές πηγές ανέφεραν μάλιστα, πως στη σουίτα της θα μεταφερθούν 3 νυφικά, ώστε μέχρι και την τελευταία στιγμή να μην γνωρίζει κανένας πως θα είναι ολοκληρωμένη η εμφάνιση της νύφης. Για το νυφικό της πάντως, έχουν ακουστεί πολλά ονόματα διάσημων Βρετανών σχεδιαστών και όχι μόνο, αλλά όπως όλα δείχνουν το νυφικό θα είναι έκπληξη μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Ωστόσο, η Kate θέλει σίγουρα η εμφάνισή της να είναι διακριτική και πολύ σικ, χωρίς υπερβολές, όπως ακριβώς αρμόζει στο βρετανικό πρωτόκολλο. Η ίδια θέλει ένα διακριτικό μακιγιαζ, ενώ τα μαλλιά της θέλει να αναδεικνύουν το φυσικό της λουκ. Ο hair stylist της Richard Ward, που είναι υπεύθυνος για το slyling των μαλλιών της νύφης, της μητέρας της Carole και της αδελφής της Pippa ανέφερε πως έχουν γίνει αρκετές πρόβες για το χτένισμα της Kate και το μόνο που έχει ζητήσει εκείνη είναι τα μαλλιά της να φαίνονται φυσικά και να μην γίνουν υπερβολές.
Ακόμη, η Kate παρόλο που δεν χάνει ποτέ το χαμόγελό της φαίνεται πως είναι λίγο αγχωμένη καθώς πλησιάζει η ημέρα του γάμου, με δεδομένο ότι όλα τα βλέμματα θα είναι “καρφωμένα” πάνω της, περιμένοντας από την ίδια να σταθεί αντάξια των περιστάσεων.
Και αν πιστεύεις το ότι να γίνεις μέλος της βασιλικής οικογένειας είναι εύκολη υπόθεση, σίγουρα κάνεις λάθος, κι αυτό γιατί πέρα από τη λάμψη και την πολυτέλεια, η Kate θα πρέπει να ακολουθήσει αυστηρά και το βρετανικό βασιλικό πρωτόκολλο.

Τα 10 πράγματα που απαγορεύεται να κάνει μετά το γάμο της με τον William είναι τα εξής:
1.Να μην χρησιμοποιεί το όνομα Kate.
Η γλυκειά Kate Middleton θα πρέπει να αποχωριστεί το χαϊδευτικό της και θα ονομάζεται επίσημα Catherine, από τη στιγμή που θα παντρευτεί τον William και θα αποκτήσει τον επίσημο τίτλο της πριγκίπισσας. Όσοι θέλουν, βέβαια, μπορουν να την αποκαλούν απλώς κυρία.
2. Να μην ψηφίζει
Παρόλο που τα μέλη της βασιλικής οικογένειας έχουν το δικαίωμα, δεν ψηφίζουν, αφού η θέση τους επιβάλλει πολιτική ουδετερότητα.
3. Να μην πολιτευθεί
Εκτός από το ότι δεν επιτρέπεται να ψηφίζει, δεν θα μπορεί και να πολιτευτεί.
4. Να μην παίζει Μονόπολη
Το αγαπημένο παιχνίδι πολλών δεν θα μπορεί να ξαναπαίξει η Kate Middleton μετά το γάμο. Η Μονόπολη ανήκει στα 10 πράγματα που απαγορεύεται να κάνουν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, η οποία θεωρεί πως το συγκεκριμένο παιχνίδι γίνεται πάθος, όπως ο τζόγος.
5. Να μην εκτεθεί
Για περισσότερο από εννέα χρόνια η αγαπημένη του πρίγκιπα William βρισκόταν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και τα φλας των παπαράτσι την ακολουθούσαν σε πολλές δημόσιες εμφανίσεις. Μετά το γάμο τα πράγματα θα γίνουν πιο δύσκολα και η Kate θα πρέπει να είναι πολύ προσεχτική, αφού οι φωτογράφοι θα την ακολουθούν σε κάθε της βήμα, όπως είχε γίνει και με την Νταϊάνα.
6. Να μην προκαλεί
Ως μέλος της βασιλικής οικογένειας η Kate δεν πρέπει να προκαλέσει το κοινό αίσθημα ή να αναμειχθεί σε κανενός είδους σκάνδαλο. Ενώ, ταυτόχρονα, δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να προκαλέσει με πολιτικές, κοινωνικές ακόμα και σεξουαλικές αναφορές.
7. Να μην εργαστεί
Mετά το γάμο η Kate δεν θα μπορεί να εργαστεί, αν και το τελευταίο πράγμα που μπορεί να σκέφτεται η μέλλουσα σύζυγός του William είναι να πιάσει δουλειά.
8. Να μην τρώει οσταρκοειδή
Η βασιλική οικογένεια δεν τρώει οστρακοειδή γιατί φοβάται τη δηλητηρίαση.
9. Να μην υπογραψει
Αν ο William γίνει βασιλιάς η σύζυγος του θα πρέπει να υπογράφει διάφορα κυβερνητικά έγγραφα στη θέση του. Έτσι δεν της επιτρέπεται να βάλει την υπογραφή της σε οτιδήποτε μπορεί να αντιγραφεί ή είναι πλαστό. Έτσι, τέλος τα αυτόγραφα για την Kate.
10. Nα μην αργοπορήσει σε γεύμα
Σύμφωνα με το πρωτόκολλο, μόλις η βασίλισσα τελειώσει το φαγητό της, τα πιρούνια κατεβαίνουν. Αν δεν θέλει να μένει νηστική θα πρέπει να τρώει γρήγορα, πριν τελειώσει το γεύμα ή το δείπνο της η βασίλισσα Ελισάβετ.

Δες το video:

Το σκληρό προγαμιαίο συμβόλαιο για την Kate Middleton
Πέρα από το αυστηρό προτόκολλο, όμως, η Kate αναγκάστηκε να υπογράψει και το “σκληρό” προγαμιαίο συμβόλαιο, σύμφωνα με το οποίο αν χωρίσει από τον πρίγκιπα χάνει κάθε δικαίωμα.
Αν και η ίδια απαγορεύεται να κάνει την παραμικρή αναφορά σε αυτό, οι όροι διέρρευσαν από την εφημερίδα “Bild” και είναι οι εξής:
Σε περίπτωση που οι δυο τους χωρίσουν αλλά έχουν αποκτήσει απογόνους, τα παιδία θα μένουν στο παλάτι μαζί με τον πρίγκιπα William. H Kate παραιτείται από την διεκδίκηση της κηδεμονίας. Το μόνο που έχει διασφαλίσει είναι να τα βλέπει όποτε επιθυμεί. Αλλά σε όλες τις επίσημες αργίες και γιορτές, καθώς και σε περιόδους διακοπών, θα βρίσκονται μαζί με τον πατέρα τους.

Μόλις η βασίλισσα Ελισάβετ φύγει από τη ζωή, αυτόματα ο πρίγκιπας William κληρονομεί το ποσό τιων 327 εκατομμυρίων ευρώ. Αλλά, σε περίπτωση διαζυγίου, για την Kate Middleton εξασφαλίζεται μόνο ένας γενναίος μηνιαίος μισθός και τίποτα άλλο. Η Kate δεν μπορεί να διεκδικήσει τίποτα από την περιουσία του και θα αναγκαστεί να μετακομίσει σε δικό της σπίτι.
Τέλος, σύμφωνα με τη δικηγόρο του γραφείου “Spears” που έχει αναλάβει το προγαμιαίο συμβόλαιο, η Κate δεν μπορεί να αποκαλύψει κάποιον από τους όρους, γιατί τότε θα της διεκδικθεί σημαντική χρηματική αποζημίωση.

Read More

And More