Κ. Καζάκος – Ι. Μαρτζούκου: Φωτογραφίζονται και μιλούν για το νεογέννητο γιο τους!

Αγκαλιά με τον μόλις ενός μηνός γιο τους υποδέχονται για πρώτη φορά το OK! στο σπίτι τους στα Ιλίσια και μιλούν για τις πολύ δύσκολες ημέρες που έζησαν μέχρι να έρθει στον κόσμο το μωρό. Η ζωή του Κωνσταντίνου Καζάκου και της Ιωάννας Μαρτζούκου πλέον έχει γεμίσει με χαμόγελα και από την παρουσία του μικρού τους Ιάσονα.

Η Ιωάννα, όπως είχε αποκαλύψει στο TLIFE ο γιατρός της, αναγκάστηκε να γεννήσει πρόωρα. Η υγεία του μωρό ήταν το μόνο πράγμα που τους ενδιέφερε και από την αρχή καθησυχάστηκαν από το γιατρό ότι δεν κινδυνεύει και έτσι κράτησαν την ψυχραιμία αλλά και την αισιοδοξία τους. Ο Κωνσταντίνος βοήθησε πολύ την σύζυγό του με την ψυχραιμία του παρόλο που είχε στιγμές που λιγοψύχησε. “Ο Ιάσονας άντεξε και μας απέδειξε ότι είναι καλός πολεμιστής”, υποστηρίζει ο ηθοποιός.

-Τι θυμούνται από την πρώτη στιγμή που κράτησαν τον γιο τους στα χέρια τους;
Κωνσταντίνος: Δυστυχώς επειδή ο Ιάσονας γεννήθηκε πρόωρα δεν μπόρεσα να τον αγκαλιάσω, γιατί την ώρα του τοκετού είχα παράσταση. Πήγαμε δηλαδή μαζί στο μαιευτήριο, αλλά όταν η Ιωάννα μπήκε στο χειρουργείο για να γεννήσει, εγώ έπρεπε να φύγω για το θέατρο. Εννοείται βεβαίως ότι το μισό μου μυαλό ήταν αλλού, γι’ αυτό και είπα στους συναδέλφους: “Ας κάνουμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε, γιατί με περιμένουν η γυναίκα μου και το παιδί μου!”. Όταν γεννήθηκε ο Ιάσονας χρειαζόταν να μπει στη θερμοκοιτίδα και έτσι κατάφερα να τον δω από μακριά και να χαϊδέψω λίγο το κεφαλάκι του.
Ιωάννα: Εγώ ήμουν τυχερή γιατί όταν γεννήθηκε, μου τον έδωσαν για λίγο. Δεν μπορώ να σου περιγράψω το συναίσθημα. Στην αρχή δεν πολυκαταλάβαινα τι είχε συμβεί. Ακόμα και όταν βγήκε από τη θερμοκοιτίδα και τον πήραμε στο σπίτι, μου πήρε μέρες να συνειδητοποιήσω ότι έχουμε ένα καινούριο μέλος στην οικογένεια. Η πρώτη εβδομάδα ήταν δύσκολη γιατί, ειδικά για μένα, ήταν όλα πρωτόγνωρα. Δεν ήξερα πως να τον πιάσω, πώς να τον ταΐσω. Μετά όλα βρήκαν το δρόμο τους και επειδή είναι ένα πολύ ήσυχο μωρό δεν με ταλαιπωρεί καθόλου.

-Την πρώτη φορά που συναντήθηκαν πέρασε από το μυαλό τους ότι θα έκαναν παιδί μαζί;
Κωνσταντίνος: Την πρώτη φορά που βρεθήκαμε δεν μιλήσαμε πολύ, αλλά η όλη συμπεριφορά της μου κέντρισε το ενδιαφέρον για να τη γνωρίσω καλύτερα.
Ιωάννα: Συναντηθήκαμε σε μια φωτογράφιση που επρόκειτο να κάνει μαζί με τον πατέρα του για το περιοδικό στο οποίο εργαζόμουν τότε. Έφτασε, θυμάμαι, καθυστερημένος στο θέατρο και με το που τον είδα ένιωσα να με διαπερνάει ηλεκτρικό ρεύμα. Για να καταλάβεις, με ρωτούσε ο φωτογράφος: “Πόσες λήψεις πρέπει να κάνουμε;” και εγώ του έλεγα: “Κάνε άλλη μία”! (Γελάει.)

-Θα θέλανε στη ζωή τους ένα ακόμα παιδί;
Ιωάννα: Ναι, θα το ήθελα. Επειδή η πρώτη μου εγκυμοσύνη ήταν πολύ δύσκολη, θα ήθελα να ξαναρχίσω αυτή τη διαδικασία και να μην έχω άγχος και αγωνία αυτή τη φορά.
Κωνσταντίνος: Θα δούμε. Δυστυχώς, όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα στη χώρα μας, είναι πολύ δύσκολο πια για τους Έλληνες να ονειρεύονται μια μεγάλη οικογένεια Έχω ήδη μια κόρη που είναι δώδεκα χρονών και αγχώνομαι αν θα μπορέσω να τη σπουδάσω. Δουλεύω είκοσι χρόνια και ουσιαστικά, όπως και η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων, ζω με τις οικονομίες που είχα μαζέψει. Πού να βρω τα χρήματα για να πληρώσω το χαράτσι για το σπίτι που είχαν αγοράσει οι γονείς μου και μου έδωσαν ύστερα από χρόνια σκληρής δουλειάς!

Διάβασε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί

Read More

And More