Κώστας Κόκλας: Υπήρξα άπιστος στον γάμο μου με την Κατερίνα!

Mπορεί να χώρισε έντεκα χρόνια μετά από την Κατερίνα Σούλη – αδερφή του Σπύρου Σούλη – αλλά ο Κώστας Κόκλας έχει μόνο καλά λόγια να πεί για εκείνη και ξεκαθαρίζει στη Reallife πως δεν περνάει ημέρα που να μην δει τον γιο του Δημήτρη, που είναι κι ο μεγάλος του έρωτας. Μέσα σε όλα αποκάλυψε πως δεν μπορεί να μείνει πιστός!

«Είμαι… σχεσάκιας για χρόνια, αλλά όταν ξεθωριάζει ο έρωτας, “παίζω” αλλού, τι να κάνω; Έχω κάνει τρεις μεγάλες σχέσεις: η μία κράτησε επτά χρόνια, η άλλη τέσσερα και η τρίτη περίπου δέκα, με την Κατερίνα που κάναμε και παιδί. Στα 30 χρόνια, έμεινα πιστός για μεγάλα διαστήματα, αλλά όταν θάμπωνε κάπως η αγάπη, είχα την ανάγκη να “είμαι” και αλλού», αποκάλυψε στη Reallife.

Στη συνέχεια παραδέχτηκε πως υπήρξε άπιστος και στον γάμο του: «μόνο όταν εντάθηκε η φθορά του έρωτά μας».

Όσο για τον γιο του Δημήτρη: «Δεν υπάρχει μέρα που να μην τον δω! Πάω και τον παίρνω από το σχολείο, παίζουμε! Είναι υπέροχος τύπος και δεν μπορώ να ζήσω μακριά του!»

Πώς πήρε ο μικρός το διαζύγιο; «Ψύχραιμα μπορώ να πω. Μας έχει και τους δύο, αλλά όχι στο ίδιο σπίτι. Τα παιδιά θέλουν να έχουν τους δικούς τους κοντά τους, δεν τους ενδιαφέρει τι κάνουν στο κρεβάτι τους ή αν ζουν ξεχωριστά. Παίρνει πολλή αγάπη και από τους δυο μας ο Δημήτρης, βλέπει ότι είμαι κοντά τους και ότι στηρίζω και τη μητέρα του και τον ίδιο με όλη μου τη δύναμη. Το γεγονός ότι χώρισα με την Κατερίνα δεν αλλάζει ότι είναι πάντα η μάνα του παιδιού μου. Είναι οικογένειά μου κι ας μην προχωράμε μαζί».

Διάβασε περισσότερα στη Reallife που κυκλοφορεί.

Read More

And More