Melia Kreiling: Στην Αθήνα η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός που μαγεύει στην ταινία “Φύλακες του Γαλαξία”!

Στην Ελλάδα βρέθηκε αυτό το καλοκαίρι η Melia Kreiling. Η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός που κάνει καριέρα στο εξωτερικό και μαγεύει σε κάθε της εμφάνιση, έδωσε το “παρών” στην πρεμιέρα της ταινίας “Φύλακες του Γαλαξία”, στην οποία συμμετέχει.
Η νέα ταινία της Marvel “Φύλακες του Γαλαξία” που είναι το blockbuster του καλοκαιριού διεθνώς έκανε πρεμιέρα χθες βράδυ στον θερινό κινηματογράφο του Φλοίσβου και η όμορφη Melia ήταν η επίσημη προσκεκλημένη.

Η νεαρή ηθοποιός ενσαρκώνει την φούξια εξωγήινη Bereet, σε ένα σύντομο, αλλά ιδιαίτερα ξεχωριστό ρόλο στην ταινία, τραβώντας πάνω της όλα τα βλέμματα.

src=/files/Image/NEWS/2014/SEPTEMBER/02-09/1/melia4.jpg

Κόρη της δημοσιογράφου Κάτιας Δημοπούλου, από πατέρα Αμερικάνο, η Melia, γεννήθηκε στη Γενεύη και μεγάλωσε στην Αθήνα και στη συνέχεια μετακόμισε στο Λονδίνο όπου ασχολήθηκε αρχικά με το χορό στο διακεκριμένο Northern School of Contemporary Dance του Leeds. Μετά από ένα σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο και αλλαγή πορείας, ακολούθησαν σπουδές υποκριτικής στο London School of Dramatic Arts. Η πρώτη της δουλειά ήταν στην τηλεοπτική σειρά εποχής “Βοργίες” με τον Τζέρεμι Άιρονς – στο ρόλο της Bianca Gonzaga, ερωμένης του Άιρονς, η Kreiling άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.
Αυτή τη χρονιά η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο βρετανικό θρίλερ White Room και στο περιπετειώδες θρίλερ X-moor (πρεμιέρα στο Frightfest του Λονδίνου), ενώ ολοκλήρωσε μόλις τα γυρίσματα της ταινίας DxM (Deus Ex Machina), με συμπρωταγωνιστές τους Sam Neil και Tom Payne – παράλληλα έχει και άλλα projects στα σκαριά. Πριν ένα χρόνο η Kreiling υπέγραψε και με το διάσημο πρακτορείο CAA στο Λος Άντζελες και, μετά τους “Φύλακες του Γαλαξία”, η καριέρα της αναμένεται να απογειωθεί.

Η Melia μάλιστα, κάνοντας ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις πέρασε και τις διακοπές της στην Ελλάδα με την μητέρα της και τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η ίδια ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες από τις διακοπές στην Ιθάκη και τις ομορφιές του Ιονίου.

src=/files/Image/NEWS/2014/SEPTEMBER/02-09/1/melia.jpg

src=/files/Image/NEWS/2014/SEPTEMBER/02-09/1/melia2.jpg

src=/files/Image/NEWS/2014/SEPTEMBER/02-09/1/melia3.jpg

Ενώ, τον Ιούνιο βρέθηκε στη Μύκονο όπου πάντρεψε την κόρη της Μάρας Μεϊμαρίδη, Μάγκι με τον αγαπημένο της Δημήτρη Καλογιαννίδη. (Δες εδώ φωτογραφίες του γάμου)

Δες φωτογραφίες από την πρεμιέρα:

Read More

And More