Όλοι οι celebrities στο κόκκινο χαλί της 9ης απονομής των Mad Awards! Δες φωτογραφίες

Μια μεγάλη εντυπωσιακή βραδιά με πολλές εκπλήξεις και live εμφανίσεις παρακολούθησαν χθες το βράδυ όσοι βρέθηκα στο κλειστό γήπεδο του Tae Kwon Do.
Την βραδιά παρουσίασε ο Θέμης Γεωργαντάς με την Μαίρη Συνατσάκη, ενώ πρώτη στη σκηνή ανέβηκε η Demy, με ένα κάτασπρο φόρεμα, το οποίο έκλεψε τις εντυπώσεις. Η νεαρή τραγουδίστρια ήταν η έκπληξη της βραδιάς, αφού σάρωσε τα βραβεία.
Εντυπωσιακή ήταν και η εμφάνιση του Σάκη Ρουβά στα λευκά, ερμηνεύοντας τη νέα του μεγάλη επιτυχία “Τώρα”, με το κοινό να παραληρεί. Ενώ, ακολούθησε η εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή που ανέβηκε στη σκηνή τραγουδώντας Το Νησί, το Τυχερό Αστέρι και τα Γυρίσματα, με μια maxi άσπρη τουαλέτα που άφηνε ακάλυπτη όλη της την πλάτη.

Μια εξίσου σέξι και ανανεωμένη εμφάνιση ήταν αυτή της Έλενας Παπαρίζου με τους Playmen, Stan, και Courtney τραγουδώντας… Party all the time!
Στη βραδιά έδωσαν το “παρών” πολύ επώνυμοι της ελληνικής showbiz που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί, δίνοντας στη βραδιά αέρα Χόλιγουντ. Ανάμεσά τους ήταν η Τατιάνα Στεφανίδου με τον Νίκο Ευαγγελάτο, η Σίσσυ Χρηστίδου, η Shaya, η Demy, η Μαίρη Συνατσάκη με τον Μύρωνα Στρατή, ο Άκης Πετρετζίκης, η Ελευθερία Ελευθερίου, η Ήβη Αδάμου, η Μαρία Μπεκατώρου, η Κατερίνα Στικούδη, οι Vegas, οι Onirama, η Ντορέττα Παπαδημητρίου και πολλοί άλλοι.
Δες φωτογραφίες:
Ελένη Φουρέιρα

Μαίρη Συνατσάκη, Μύρωνας Στρατής

Shaya

Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκος Ευαγγελάτος με τα παιδιά τους

Μαρία Μπεκατώρου Κική Τσόλκα

Ελευθερία Ελευθερίου

Σίσσυ Χρηστίδου

Ήβη Αδάμου

Κατερίνα Στικούδη

Μαριάντα Πιερίδη

Vegas

Εύα Καϊλή

Σόφη Πασχάλη

Ντορέττα Παπαδημητρίου

Demy

Νικολέτα Ράλλη

Onirama

Μαίρη Συνατσάκη και Άκης Πετρετζίκης

Otherview

Stan

Δήμος Αναστασιάδης

Νόνη Δούνια

Ελισάβετ Σπανού

Μελισσες

Alex Κάβδας

Βάνα Μπάρμπα

Σάσα Σταμάτη, Τάσος Θεοδώρου

Το Θηρίο με την σύζυγό του

Ειρήνη Παπαδοπούλου

Ειρήνα Μερκούρη

Nicko

Read More

And More