Επώνυμες παρουσίες στο kick off party των φετινών Mad Awards! Φωτογραφίες

Με ένα μεγάλο πάρτυ ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τα φετινά Mad Video Music Awards. Το TLIFE βρέθηκε στο μεγάλο kick off party στη Βάρκιζα και πολλοί ήταν οι επώνυμοι που έδωσαν το “παρών” και γιόρτασαν την έναρξη των προετοιμασιών για τη μαγική βραδιά.
Ανάμεσα στους επώνυμους που βρέθηκαν εκεί ήταν η εντυπωσιακή Ελένη Φουρέιρα, οι Freaky Fortune και ο RiskyKidd που συμμετείχαν στη φετινή Eurovision με το Rise Up, η Μαίρη Συνατσάκη, ο Stan, o Κώστας Μαρτάκης, η Demy, η Shaya, η Ελένη Χατζίδου, ο Χρήστος Μάστορας με την σύντροφό του Courtney Parker και πολλοί άλλοι.

Από την εκδήλωση δεν έλειπαν ο παρουσιαστής του Mad Θέμης Γεωργαντάς που έφθασε στο Island μαζί με την Σάσα Σταμάτη, ο Τρύφωνας Σαμαράς με τον ιδιοκτήτη της Airfast Tickets Νίκο Κοκλώνη, με τον οποίο και συνεργάζεται, αλλά και ο Χρύσανθος Πανάς.

Ενώ ξεχωριστή ήταν και η παρουσία των πολύ αγαπημένων και νεανικών συγκροτημάτων. Ανάμεσά τους ήταν: οι Kings με την Αντονέλλα τον Γιάννη Ρουσουνέλο και τον Teo Tzimas, οι Otherview με την Έλενα Τσαγκρινού από το J2US, αλλά και το boy band Boys and Noise που ξεχώρισε στη συναυλία του Σάκη Ρουβά.
Τα Mad Video Music Awards by Airfasttickets, αποτελούν τον πιο δημοφιλή και διαχρονικό ελληνικό μουσικό θεσμό και έρχονται για 11η συνεχή χρονιά για να παρουσιάσουν το πιο ανατρεπτικό μουσικό θέαμα! Με κεντρικό μήνυμα “Happy Music Nation”, τα φετινά βραβεία ενώνουν όλο τον κόσμο μέσα από τη μουσική και αναβάζοντας την καλοκαιρινή μας διάθεση, μας ταξιδεύουν στον απόλυτο μουσικό προορισμό.
Δες φωτογραφίες:
Ελένη Φουρέιρα

Μαίρη Συνατσάκη

Μαριάντα Πιερίδη

Demy

Θέμης Γεωργαντάς

Stan

Κατρίνα Τσάνταλη

Τρύφωνας Σαμαράς

Boys & Noise σε styling Μιχάλη Τσούκα και Μάριου Κυπριώτη

Αποστολία Ζώη

Otherview

Κώστας Κόκλας

Έλενα Τσαγκρινού

Μάνος Γαβράς

Νικηφόρος

Μαριλένα Παναγιωτοπούλου

Φοίβος, Νίκος Κοκλώνης

Shaya

H Josephine με φόρεμα Maria Patelis, σε styling Μιχάλη Τσούκα και Μάριου Κυπριώτη

Ελένη Χατζίδου

Έμυ Λιβανίου

Kings

Κώστας Μαρτάκης

Χρήστος Μάστορας, Courtney Parker

Αννίτα Ναθαναήλ, Μάντα Παπαδάκου Τσαγκιά

Γιώργος Ξυλούρης, Παναγιώτης Ραφαηλίδης

Read More

And More