Όταν οι επώνυμοι της ελληνικής showbiz δεν μπορούν να αντισταθούν στο παγωτό! Φωτογραφίες

Μια βραδιά με πολλές επώνυμες παρουσίες και γλυκές γεύσεις πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο κέντρο της Αθήνας, στη γωνία Κολοκοτρώνη και Βουλής.
Το νέο Magic Athens Pleasure Store, ένα πρωτοποριακό κατάστημα όπου θα έχεις την ευκαιρία να δημιουργείς το δικό σου παγωτό Magic -που γιορτάζει φέτος τα 25 του χρόνια- έκανε εγκαίνια και το “παρών” έδωσαν πολλές επώνυμες παρουσίες. Ανάμεσά τους το TLIFE συνάντησε την Δέσποινα Καμπούρη, την Calliope, την Τζένη Θεωνά, τον Άλεξ Κάβδα, την Κλέλια Πανταζή, τον Λεωνίδα Καλφαγιάννη και την Λυδία Παπαϊωάννου.

Η βραδιά άνοιξε με την οικοδέσποινα – παρουσιάστρια Λυδία που βρέθηκε μπροστά στο καλυμμένο stand με τα υλικά για τη δημιουργία των παγωτών, ενώ ο “Θανάσης” από το “Κάτω Παρτάλι”, ο οποίος ανήκει στους pleasure seekers και απολαμβάνει όχι μόνο τα παγωτά αλλά και την διαδικασία, βρέθηκε στο πλευρό της για να φτιάξουν το δικό τους παγωτό.

Μια μέρα νωρίτερα το TLIFE είχε βρεθεί και στην προετοιμασία του event, εξασφαλίζοντας σου πλούσιο φωτογραφικό υλικό. (Δες εδώ τι έγινε στην προετοιμασία)

Η χθεσινή βραδιά κύλησε πάντως πολύ γλυκά και γευστικά με την κρέμα βανίλια, τη ρευστή σοκολάτα και τους ξηρούς καρπούς και τα φρούτα να δημιουργούν μια πανδαισία γεύσεων στον ουρανίσκο των επωνύμων που βρέθηκαν εκεί. Ενώ, δεν έλειψαν τα αστεία, οι έξυπνες ατάκες, αλλά και οι selfies φωτογραφίες.

Δες φωτογραφίες:

Δέσποινα Καμπούρη, Άλεξ Κάβδας

Τζένη Θεωνά

Κλέλια Πανταζή

Calliope

Σύλβια Δεληκούρα

Λυδία Παπαϊωάννου

Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης με το team της Magic

Φτιάξε το δικό σου παγωτό…

Read More

And More