Θοδωρής Μαραντίνης: Το TLIFE στη live εμφάνισή του στη Ρώμη! Φωτογραφίες και video

Με την… “κλεψύδρα” του ταξίδεψε ως την αιώνια πόλη και βρέθηκε στη σκηνή του Auditorium Parco della Musica ο Θοδωρής Μαραντίνης. Ο frontman των Onirama άφησε για λίγο την Αθήνα και την αγαπημένη του Σίσσυ Χρηστίδου με τα αγόρια τους και έφυγε για… Ρώμη!
Και όπως καταλαβαίνεις το TLIFE και η Άρτεμις Θύμιου ήταν εκεί για να σου μεταφέρουν όλο το κλίμα…
Είναι πρωί Κυριακής (λίγες μόλις ώρες μετά το live στο Camorra) και ο Θοδωρής με μια βαλίτσα στο χέρι κατευθύνεται προς το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Προορισμός του; Η όμορφη Ρώμη!

Εκεί τον υποδέχονται οι υπεύθυνοι του “Special Live Event” της Nathalie, όπου και συμμετείχε και μετά από μια γρήγορη στάση στο ξενοδοχείο, ξεκινούν οι πρόβες! Σε λίγες ώρες, άλλωστε, ήταν η μεγάλη βραδιά…

Το TLIFE βρισκόταν καθ’ όλη τη διάρκεια της συναυλίας στη Ρώμη και σου μετέφερε και μέσω του Instagram και του #TlifeGoesToItaly λεπτομέρειες από το ταξίδι του Θοδωρή!
Όσο για το live; Ο γνωστός ερμηνευτής τραγούδησε την “Κλεψύδρα” στην οποία η γνωστή Ιταλίδα τραγουδίστρια έδωσε ιταλικούς στίχους και σου παρουσιάσαμε αποκλειστικά στο TLIFE σε μία unplugged εκδοχή. (δες εδώ το video με την unplugged ερμηνεία της Nathalie)

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Tlife.gr (@tlifegr) στις

Stay tuned στο TLIFE για όλο το ρεπορτάζ από τη Ρώμη…

Ρεπορτάζ: Άρτεμις Θύμιου
Επιμέλεια Κειμένου: Νατάσσα Στρόβιλα

Read More

And More