Μαριάντα Πιερίδη: Έχοντας χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης, απολαμβάνει βόλτες με το γιο της! Αποκλειστικές φωτογραφίες

Η μητρότητα της πάει πολύ! Η Μαριάντα Πειρίδη λάμπει μετά τον ερχομό του μικρού της πρίγκιπα και δεν τον αποχωρίζεται στιγμή. “Δεν το πίστευα ότι αυτό το πλασματάκι ήταν δικό μου”, είχε εκμυστηρευτεί η τραγουδίστρια στην Τατιάνα για τα πρώτα συναισθήματά της όταν της έφεραν το μωράκι της στην αγκαλιά της.

Ο μικρός “ροκ σταρ” είναι σχεδόν δύο μηνών και έχει ξετρελάνει τόσο την Μαριάντα όσο και τον σύντροφό της Νέστορα Φωτιάδη. Οι ευτυχισμένοι γονείς μάλιστα έκαναν την πρώτη απόδραση μετά τη γένννηση του γιου τους για τις διακοπές του Πάσχα. Πέρασαν τις μέρες αυτές στο Αγρίνιο.

Το καθημερινό πρόγραμμα της όμορφης μανούλας έχει σαν προτεραιότητα τις ανάγκες του μικρού. Παράλληλα όμως φροντίζει και τον εαυτό της έχοντας ήδη βάλει στη ζωή της πρόγραμμα διατροφής αλλά και γυμναστικής.

Είναι από τις γυναίκες που έχουν στρατιωτική πειθαρχία σε τέτοια προγράμματα και δεν είναι τυχαίο που πολύ σύντομα κατάφερε να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης και να επανέλθει στις παλιές της αναλογίες. Σε αυτό βέβαια βοήθησαν και οι ανάγκες του μπέμπη της.

Η ίδια είχε αποφασίσει από νωρίς ότι θα το θηλάσει και γενικά έχει φροντίσει να τηρήσει τις περισσότερες παραδόσεις αλλά με έναν δικό της ιδιαίτερο τρόπο.

Για παράδειγμα, στο δωμάτιο του γιου της φρόντισε να υπάρχουν όλα τα απαραίτητα και πρακτικά πράγματα που έχουν όμως έναν ροκ χαρακτήρα.

Άλλωστε αυτή την διάθεση έχει και η Μαριάντα στη ζωή της. Το TLIFE και ο φωτογραφικός φακός του Πέτρου Χόντου την απαθανάτισε σε μία από τις βόλτες της με τον μικρό σε κεντρικό σημείο της Γλυφάδας.

Τώρα που έχει ανοίξει ο καιρός, μαμά και γιος χαίρονται συχνά τέτοιες στιγμές. Η Μαριάντα δεν έχασε λεπτό από τα μάτια της το μωράκι ενώ λίγο αργότερα βρέθηκαν σε γνωστό studio τατουάζ της περιοχής.

Είναι ο νέος χώρος της Μαριάντας και της αρέσει πολύ να πηγαίνει εκεί και μάλιστα μαζί με το μωρό της.

Read More

And More