Ματίκα – Ιορδανίδης: Όλες οι λεπτομέρειες για το γαμήλιο πάρτυ που θα γίνει παραμονή Πρωτοχρονιάς!

Με άκρα μυστικότητα παντρεύτηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης, σε πνευματικό κέντρο του Δήμου Πειραιά το γνωστό ζευγάρι της showbiz!

Η αλήθεια είναι ότι και οι δύο ήθελαν να κρατήσουν το γάμο τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ψίθυροι έλεγαν είχαν ήδη παντρευτεί. Τελικά ενώθηκαν σήμερα ανεβαίνοντας τα …σκαλιά του Δημαρχείου!

Δες το άλμπουμ του γάμου τους!

H Θάλεια και ο Τάσος είναι μαζί πάνω από 3,5 χρόνια και είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του θεάτρου. Η όμορφη ηθοποιός πριν από λίγες ημέρες ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Μίλα” και αποκάλυψε πόσο επεισοδιακή ήταν η πρόταση γάμου που της έκανε ο καλός της.

Το γαμήλιο πάρτυ που θα κάνουν θα γίνει 31 Δεκέμβρη και θα είναι και ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς που θα το περάσουν με όλους τους φίλους τους! Αρχικά σκέφτονταν να το κάνουν μεσημέρι αλλά αποφάσισαν να γίνει βράδυ, μετά τις 22:30, ώστε να κάνουν όλοι μαζί την αλλαγή του χρόνου.

Οι καλεσμένοι θα φτάνουν τους 500, ενώ ο χώρος θα είναι στο υπέροχο φωτογραφικό studio, του Θωμά Χρυσοχοίδη! Θα υπάρχουν μόνο πέντε τραπέζια στον χώρο αφού κανείς δεν έχει σκοπό να… κάθεται! Θα υπάρχει άφθονο αλκοόλ και finger food! Το λειτουργικό κομμάτι του πάρτυ, δηλαδή το προσωπικό και την οργάνωση του χώρου έχει αναλάβει η εταιρεία “Follow me – the event planner”.

Δες φωτογραφίες από τον χώρο που θα γίνει το πάρτυ

To vip lounge

To dressing room

Εμείς τους ευχόμαστε να ζήσουν και να είναι πάντα ευτυχισμένοι!

Read More

And More