Ποιος τραγουδιστής μαγεύτηκε από τις ομορφιές στο Μεγανήσι;

Summer is here και δεν χρειάζεται πολύ για να διαπιστώσουμε ότι ζούμε στην ομορφότερη χώρα του κόσμου. Τα ελληνικά νησιά είναι ο καλύτερος καλοκαιρινός προορισμός και φαίνεται πως οι αγαπημένοι σου celebrities αποφάσισαν να τα τιμήσουν φέτος!

Ένα από τα πιο όμορφα νησάκια της Ελλάδας είναι το γραφικό και καταπράσινο Μεγανήσι! Ένας μικρός παράδεισος απέναντι από την Λευκάδα και αγαπημένος προορισμός πολλών πλουσίων που αράζουν τα κότερά τους εκεί!

Από τις ομορφιές του όμορφου νησιού του Ιουνίου μαγεύτηκε και ο Χρήστος Δάντης. Ο τραγουδιστής βρέθηκε εκεί για επαγγελματικές υποχρεώσεις αλλά φρόντισε να απολαύσει τις πεντακάθαρες παραλίες και το όμορφο τοπίο.

Αυτό έγραψε στο twitter του θέλοντας να δείξει πόσο εκπληκτικό είναι το τοπίο που αντικρίζει. Φυσικά, δεν παρέλειψε να ανεβάσει και τις φωτογραφίες που το αποδεικνύουν!



Σταθερή επιλογή της οικογένειας Αγγελοπούλου για τις καλοκαιρινές της διακοπές
αλλά και του ζεύγους Λιάγκα. Αν δεν το έχεις επισκεφτεί μέχρι τώρα, θα πρέπει σίγουρα να το βάλεις στη λίστα με τους must προορισμούς! Εγώ είχα την τύχη να πάω πέρυσι και γύρισα με τις καλύτερες εντυπώσεις και φυσικά πολλές πολλές φωτογραφίες…

Φωτογραφίες που σίγουρα θα κέρδιζαν στο διαγωνισμό του TLIFE! Εσύ πήρες μέρος; Κάνε κλικ εδώ

Read More

And More