Ε. Μελέτη: Η τελευταία φωτογράφηση πριν γίνει ξανθιά, οι κριτικές και η Ε. Μενεγάκη!

Την τελευταία φωτογράφηση της Ελεονώρας Μελέτη με κόκκινα μαλλιά, λίγο πριν επιστρέψει στο αγαπημένο της ξανθό δημοσίευσε το free press περιοδικό “Life” των Νοτίων Προαστίων. H Ελεονώρα ανανεωμένη και πιο σίγουρη από ποτέ, φωτογραφίζεται μαζί με τους αγαπημένους της… τετράποδους φίλους.
Η γνωστή παρουσιάστρια της επιτυχημένης μεσημεριανής εκπομπής μίλησε για το χώρο της τηλεόρασης, την υποτιθέμενη κόντρα με την Ελένη Μενεγάκη που τους έχουν χρεώσει, τις κριτικές και το ενδεχόμενο να μην είναι του χρόνου στην τηλεόραση.
Στην Ελλάδα η κριτική δεν ασκείται από όλους σωστά. Άργησα να το καταλάβω. Δεν διαβάζω τις κριτικές. Δεν διαβάζω τίποτα που να με αφορά. Και είμαι υγιής. Από κει και έπειτα όμως υπάρχουν άνθρωποι τους οποίους εκτιμώ πάρα πολύ και ζητάω την άποψή τους και τη γνώμη τους, γιατί ξέρω ότι απλώς δεν θα μου πούνε ούτε κάτι για να με ισοπεδώσουν, αλλά ούτε κάτι για να μου χαϊδέψουν τα αυτιά. Και είναι ελάχιστοι αυτοί και από το χώρο μας, αλλά και από το περιβάλλον μου”, δήλωσε χαρακτηριστικά στη συνέντευξή της.
Μιλώντας για την κόντρα με την Ελένη Μενεγάκη, η Ελεονώρα παραδέχτηκε πως είναι ένα παιχνίδι των media. “Tο στερεότυπο της κόντρας ανάμεσα σε δυο ξανθιές, είναι ένα στερεότυπο “κλισέ”… Είναι ένα κλισεδάκι το οποίο γίνεται από πολλούς… Νομίζω ότι είναι ντεπασέ πλέον και δεν έχει γίνει τόσο έντονα φέτος και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Νομίζω ότι το έχουν αντιληφθεί όλοι αυτό και δεν πουλάει πια. Εγώ δεν το βλέπω τόσο πολύ πια με τη μετακίνησή μας το μεσημέρι και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό. Ίσως επειδή ξεκαθάρισα κι εγώ την πρόθεσή μου ότι δεν πρόκειται να παίξω αυτό το παιχνίδι”, ανέφερε.
Τι σκέφτεται να κάνει, όμως, σε περίπτωση που δεν είναι του χρόνου στην τηλεόραση;
“Κανένα πρόβλημα. Κατ’ αρχάς θα ολοκληρώσω τις σπουδές μου στην ψυχολογία που τις έχω ξεκινήσει και τις πάω κουτσά – στραβά, γιατί μία έχω το dancing, μία έχω το μεσημέρι, μία δεν έχω χρόνο να κάνω τις εργασίες μου. Δεν ξέρω αν θα δουλέψω ή όχι άμεσα, σίγουρα έχω πάρα πολλά πράγματα να κάνω άμα φύγω από την τηλεόραση”.

Τέλος, θεωρεί ότι ο κόσμος την έχει παρεξηγήσει κάποιες φορές;
“Θεωρώ ότι οι άνθρωποι που με πλησιάζουν με αγαπάνε, με ερωτεύονται και τους αγαπώ και τους ερωτεύομαι, ότι έχουν απόλυτα αυτή την εικόνα που σου περιέγραψα. Οι υπόλοιποι μπορεί ναι, άμα δεν με ξέρουνε όμως, να με παρεξηγήσουν, είναι λογικό. Κι εγώ έχω παρεξηγήσει κόσμο που δεν τον ξέρω”, συμπλήρωσε.
Διάβασε περισσότερα στο free press περιοδικό “Life” των Νοτίων Προαστίων που κυκλοφορεί!

Read More

And More