Ε. Μενεγάκη: “Δεν νομίζω ότι έχει σημασία για εσάς, το πόσα χρήματα παίρνω…”

Αρτι αφιχθείσα από τις καλοκαιρινές διακοπές της, εμφανώς ξεκούραστη και ανανεωμένη, η Ελένη Μενεγάκη μίλησε σήμερα το πρωί στην κάμερα του Star και στην Βαλεντίνη Ράντη. Η ξανθιά παρουσιάστρια μετά από πολλούς μήνες, αποφάσισε να λύσει την σιωπή της και να δώσει τις δικές της απαντήσεις, σε όλα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν για εκείνη, κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.

Η Βαλεντίνη πέτυχε την ωραία Ελένη της Κάντζας, έξω από τις εγκαταστάσεις των στούντιο “Pro”, απ ΄όπου βγαίνει στον αέρα ο “Καφές με την Ελένη”. Και παρά το γεγονός ότι η παρουσιάστρια ήταν βιαστική μιας και οι συνεργάτες της την περίμεναν για σύσκεψη, ήταν ομιλιτικότατη και ευγενέστατη, θυμίζοντας σε όλους την παλιά, επικοινωνιακή, γλυκιά και ευγενική Ελένη !

Φυσικά η συζήτηση ξεκίνησε από το συμβόλαιό της με τον Alpha για το οποίο έχουν χυθεί τόνοι μελάνης…

“Δεν νομίζω ότι νοιάζει κανέναν το τι έχω κάνει εγώ με το κανάλι και με το συμβόλαιό μου… Τι συζητάμε τώρα; Και μάλιστα, αυτή την στιγμή που μιλάμε, ουσιαστικά διανύουμε και τις πρώτες μέρες του νέου μου συμβολαίου…” είπε η Ελένη Μενεγάκη, ενώ δεν δίστασε να απαντήσει και στην ερώτηση που είχε να κάνει με τις αποδοχές της και με την φημολογία που κυκλοφορεί πως θα πρέπει να δεχτεί να κόψει την αμοιβή της κατά 30,0% !

“Εχει καμία σημασία αυτό για εσάς και για τους τηλεθεατές ; Αυτά είναι πράγματα που αφορούν εμένα και το κανάλι και μέχρι στιγμής όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει δημιουργηθεί καμία απολύτως ρήξη πάνω στο οικονομικό…”

– Την νέα τηλεοπτική χρονιά θα προσπαθήσετε να κερδίσετε και πάλι την πρωτιά;
– Με ενδιαφέρει να έχουμε μία πολύ καλή χρονιά. Βεβαίως και θέλω να πάει καλά η εκπομπή και μακάρι και να τα καταφέρουμε και να βγούμε πρώτοι. Βέβαια, χρειάζεται να γίνουν και κάποιες αλλαγές.

– Υπάρχει περίπτωση η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου να επιστρέψει στην κουζίνα του “Καφέ” ;
– Η μαγειρική είναι πολύ σημαντικό πράγμα σε μία εκπομπή σαν την δική μου. Ομως, δεν μπορείς ποτέ να ποντάρεις μόνο σε μία στήλη… Από μία και μόνη στήλη ούτε μπορείς να κρεμαστείς, ούτε, όμως, και να σωθείς. Η Αργυρώ ήταν μία χρήσιμη και πολύ καλή συνεργάτιδα, πηγαίνω στο εστιατόριό της και τρώω, όμως, όχι δεν έχουμε κάνει καμία κουβέντα σε σχέση με τα επαγγελματικά μας.

– Εχετε συζητήσει να συνεργαστείτε με τον Βασίλη Καλλίδη;
– Δεν τον έχω δει από κοντά, δεν έχω κάνει καμία συζήτηση μαζί του. Να σκεφτείτε πως νόμιζα ότι και φέτος θα είναι στο Mega…

– Ξεκουραστήκατε στις διακοπές σας ;
– Δεν ξέρω τελικά αν τα περνάω πιο ξεκούραστα όταν δουλεύω, ή όταν κάνω διακοπές. Οταν έχεις τρία παιδιά, τα οποία μάλιστα έχουν μεγαλώσει κι αρκετά, είναι δύσκολα τα πράγματα… (γέλια)

Δες το video:

Read More

And More