Μ. Μενούνος: Μιλά στο TLIFE για το “Dancing with the stars” και την Ελλάδα!

Μπορεί εδώ και χρόνια να κάνει καριέρα στο εξωτερικό και να είναι μια από τις αγαπημένες τηλεπαρουσιάστριες του κοινού, εκείνη όμως ποτέ δεν ξεχνά τις ρίζες της και την Ελλάδα. Ο λόγος για την Μαρία Μενούνος έκλεψε τις εντυπώσεις στο αμερικάνικο “Dancing with the stars” και δηλώνει πως είναι “περήφανη που είναι Ελληνίδα”.
Η γνωστή παρουσιάστρια έκανε ένα μικρό διάλειμμα από τις πυρετώδεις πρόβες για το show χορού και μίλησε στο TLIFE για τη συμμετοχή της στο “Dancing”, τα μικροατυχήματα που είχε στις πρόβες και τα μηνύματα που δέχεται από τους celebrities για την κρίση στην Ελλάδα.

Πώς νιώθεις μέχρι στιγμής για τη συμμετοχή σου στο “Dancing with the stars”; Είσαι ενθουσιασμένη ή κουρασμένη;
Είμαι ενθουσιασμένη και σίγουρα εξουθενωμένη από τις συνεχόμενες πρόβες. Είχα κάποιους μικρούς τραυματισμούς, αλλά τώρα έχει αρχίσει να περνά ο πόνος. Όπως έχω πει πολλές φορές είμαι Ελληνίδα και είμαι αρκετά δυνατή για να αντιμετωπίσω κάθε δυσκολία.
Ακόμη, αυτό που μετρά για ‘μένα είναι ότι μέσα στο show έκανα νέους φίλους, έμαθα να χορεύω με αυτήν την ομάδα και διασκέδασα πολύ, κάνοντας το όνειρό μου πραγματικότητα. Δεν μπορώ πια να περιμένω να τελειώσει η μια εβδομάδα και να έρθει η ώρα που θα βρεθώ στο stage για να χορέψω έναν ακόμη χορό!
Ήταν δύσκολη απόφαση για εσένα η συμμετοχή στο φετινό “Dancing with the stars”;
Δυσκολεύτηκα λίγο γιατί δεν είμαι χορεύτρια. Συνήθως ασχολούμουν με τον αθλητισμό. Στην αρχή φοβήθηκα μην ντροπιαστώ, αλλά οι Έλληνες είμαστε θαρραλέοι και δεν φοβόμαστε να δοκιμάσουμε καινούρια πράγματα. Οι γονείς μου, οι θείοι και οι θείες μου, μου το αποδεικνύουν αυτό, συνέχεια
Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο μπαμπάς μου, ο οποίος παρόλο που τη δεκαετία του ’60 ήταν διαβητικός και δεν είχε τρέξει ποτέ, αγωνίστηκε στον ελληνικό Μαραθώνιο και μας κέρδισε όλους. Αυτοί είναι οι Έλληνες και είμαι υπερήφανη που είμαι μια από αυτούς.

Είσαι ικανοποιημένη με την απόδοση που είχες στα δυο πρώτα live;
Ναι. Αν και νόμιζα ότι στην πρώτη μου εμφάνιση θα ήμουν πολύ αγχωμένη, πιεσμένη και ταλαιπωρημένη, τελικά χάρηκα πολύ με την απόδοσή μου. Υπάρχει, βέβαια, πάντα χώρος για βελτίωση και την επόμενη εβδομάδα θα βάλω τα δυνατά μου για να γίνω καλύτερη.

Τι λέει ο παρτενέρ σου για τις χορευτικές σου ικανότητες;
Δεν ξέρω… Η αλήθεια είναι πως δεν μιλάμε για τα χορευτικά μου προσόντα, αλλά δουλεύουμε μαζί κάθε νέο χορό. Λέει ότι δουλεύω σκληρά, ότι είμαι αφοσιωμένη και προσηλωμένη στο στόχο μου. Θέλω να κάνω το καλύτερο που μπορώ και να τον κάνω υπερήφανο για εμένα.

Ποια είναι τα μηνύματα που λαμβάνεις από τους celebrities της Αμερικής για τους Έλληνες και την κρίση;
Όλοι νιώθουν άσχημα γι’ αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα. Ωστόσο, όλοι θεωρούν πως η χώρα μας παραμένει ο ιδανικός προορισμός για διακοπές. Ελπίζω μέσα από το “Dancing with the stars” να συνεχίσω να δείχνω στον κόσμο το πόσο σπουδαίο είναι να είσαι Έλληνας και να επισκεφτείς την Ελλάδα, ενισχύοντας όσο μπορώ τον τουρισμό. Ευτυχώς, φέτος θα έχω την ευκαιρία να έρθω το καλοκαίρι στην Ελλάδα, μετά από μια επιτυχημένη χρονιά στο DWTS! Στις 8 του Ιουνίου περιμένω στα γενέθλιά μου και τον συνεργάτη μου Σωτήρη Κυρανάκο για να οργανώσουμε το ταξίδι στην Ελλάδα.

Read More

And More