Η συγκλονιστική εξομολόγηση της αδερφής της αδικοχαμένης Φαίης, στην Τατιάνα

Λύνει τη σιωπή της η αδερφή της αδικοχαμένης Φαίης Μπλάχα! Η Μαριαλένα, η οποία κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία και ψευδορκία, μιλάει για πρώτη φορά στην στην Τατιάνα και την κάμερα του Μίλα. Αποκαλύπτει την σχέση της με την αδελφή της, μιλά για όλα όσα συνέβησαν την μοιραία βραδιά που η 23χρονη Φαίη βρέθηκε να χαροπαλεύει στο νοσοκομείο ενώ αναφέρεται και στην σχέση της με τον κατηγορούμενο Βαγγέλη Στεφανάκη

“Η Φαίη ήταν το αγαπημένο μου πλάσμα. Η μόνη μας προστριβή ήταν ότι πάντα ήθελα το καλύτερο για εκείνη. Ήθελα να σπουδάσει… δεν ήθελα να εργάζεται. Από τα 14 της η Φαίη εργαζόταν σε καφετέριες», λέει στην Τατιάνα με δάκρυα στα μάτια.

“Όλες αυτές οι φίλες που εμφανίστηκαν στο δικαστήριο την ξέρουν τα τελευταία δύο χρόνια. Τι μπορούν αυτοί οι άνθρωποι να πουν για τη δική μου σχέση μαζί της; Ήταν η αδελφή μου, η οικογένειά μου… πώς είναι δυνατόν να λένε τέτοια πράγματα και πώς τα στοιχειοθετούν; Πού ξέρουν οι φίλοι πότε ήπιε το γάλα της, πότε έφαγε, πότε μου ζήταγε να της βάφω τα μαλλιά ή να την πάω κάπου; Πού τα ξέρουν όλα αυτά; Ποιο ήταν το αγαπημένο της φαγητό που μου ζητούσε να της φτιάξω; Ποιο γλυκό της άρεσε; Πώς κοιμόταν το βράδυ; Ποιος από όλους αυτούς τα ξέρει αυτά;” αναρωτήθηκε κλαίγοντας.

Για την μοιραία βραδιά που πήγε στο νοσοκομείο μετά τον ξυλοδαρμό της αδερφής της είπε: “Πήγα στο νοσοκομείο και όταν την είδα φορούσε κολάρο, ήταν χτυπημένη αρκετά στο πρόσωπο και μου είπαν οι γιατροί ότι βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. Από εκείνη τη στιγμή θόλωσαν τα πάντα γύρω μου. Δεν καταλάβαινα τι μου γινόταν. Άρχισα να πνίγομαι. Δεν ήξερα τι να κάνω… δεν ήξερα πώς να αντιδράσω. Στο πρόσωπό του είδα έναν άνθρωπο που μόνο κακό μπορούσε να κάνει”.

“Καταστράφηκε όλη μου η ζωή. Δεν έχω σπίτι, εργασία. Με στηρίζουν”, ανέφερε στη συνέχεια της κουβέντας της με την Τατιάνα ενώ ευχαρίστησε τον πρώην σύζυγό της που την στηρίζει όλο αυτο το διάστημα. “Πονάω πολύ για τον χαμό της Φαίης. Ήταν άδικος και βάρβαρος”, είπε τέλος για τον θάνατο της αδερφής της.

Δες ολόκληρη τη συνέντευξη!

Read More

And More