Αγγελική Νικολούλη:”Δεν ζητάω κάποιον πιο δυναμικό από εμένα”

Η Αγγελική Νικολούλη μετά από την κυκλοφορία του πρώτου της βιβλίου, μιλάει στο περιοδικό ΕΓΩ για την σχέση της με τον γιο της και την σελίδα που άλλαξε στα προσωπικά της. Η δημοσιόγραφος αν και λείπει από την τηλεόραση δηλώνει πως έχει ακόμα να δώσει πολλά στα επαγγελματικά της.

Επαγγελματικά, είστε μια γυναίκα χορτασμένη. Έχετε κερδίσει την αγάπη και την αποδοχή του κοινού, έχετε μπει στα ρεκόρ Γκίνες, κ.λ.π. Τι άλλο μπορεί να θέλει κάποιος: Επειδή είμαι ένας άνθρωπος με κέφι, με ενδιαφέρον για τη δουλειά και τα κοινωνικά. Πιστεύω ότι έχω να δώσω πολλά ακόμα. Για να μου δώσουν οι τηλεθεατές στην τελευταία εκπομπή 45%, σημαίνει ότι και εκείνοι θέλουν ακόμα πράγματα από εμένα.

Τώρα που ο γιος σας έχει μεγαλώσει, η σχέση σας έχει γίνει πιο φιλική, ή παραμένει η κλασική σχέση μαμάς- γιου; Είμαστε πιο πολύ φίλοι και μιλάμε συχνά στο Skype. Ρωτάω φυσικά και… μαμαδίστικα πράγματα, αλλά κυρίως τη σχέση μας τη διακρίνει το χιούμορ και η αμεσότητα.

Στην προσωπική σας ζωή, έχετε δηλώσει πως είστε μόνη. Είστε, όμως ευτιχισμένη; “Τα πάω καλά με τη μοναξιά και μου αρέσει ιδιαίτερα. Πολλοί με ρωτάνε πως αισθάνομαι που, μετά από 22 χρόνια γάμου, γυρίζω σπίτι και είμαι μόνη. Μια χαρά αισθάνομαι. Γύρισα σελίδα”.

Ομολογουμένως, είστε μια δυναμική γυναίκα. Πόσο εύκολο είναι να βρεθεί ένας άνδρας πιο δυναμικός από εσάς; Δεν ζητάω κάποιον που δυναμικό από εμένα. Θέλω έναν άνθρωπο να συνεννοούμαστε. Αν μείνω σε αυτή την αναζήτηση, θα φτάσω να γεράσω και να μην έχω βρει ακόμη κανέναν.

Διαβάστε περισσότερα στο ΕΓΩ που κυκλοφορεί!

Read More

And More