Όταν οι διάσημοι πάνε στο θέατρο με τα παιδιά τους – Δες φωτογραφίες στο TLIFE

Βόλτα στο θέατρο μαζί με τα παιδιά τους πήγαν χθες οι επώνυμοι της ελληνικής showbiz. Οι διάσημες μαμάδες, αλλά και οι επώνυμοι μπαμπάδες αφιέρωσαν την Κυριακή στα παιδιά τους και διασκέδασαν στη παιδική μουσική σκηνή “Αλφαβητάρι”.
Η Μουσικοθεατρική παράσταση “Λαχαχανοχώρα” του Τάσου Ιωαννίδη και της Αποστολίας Παπαδαμάκη εντυπωσίασε μικρούς και μεγάλους, με την Βανέσα Αδαμοπούλου να ξεχωρίζει ανάμεσα στους κεντρικούς ήρωες.
Το “παρών” στην παράσταση έδωσε η Ματθίλδη Μαγγίρα μαζί με την κόρη της Λήδα, ο Μάντα Παπαδάκου με τα παιδιά της, η Ανίτα Ναθαναήλ με τις δυο κόρες της και ο Αντώνης Βλοντάκης με τον γιο του και την μια κορούλα του.

Λίγα λόγια για την παράσταση:
Ο Φαταουλίδας είναι ο απόλυτος Άρχοντας στην Λαχανοχαχανοχώρα! Μια παιδική φάρσα είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει την ωραία του φωνή. Αυτό έγινε αφορμή να μισήσει τα παιδιά και να βάλει σκοπό στη ζωή του να πάρει εκδίκηση!

Ένα “μεταλαγμένο” κινητό τηλέφωνο – δώρο σε κάθε παιδί του σχολείου στην Λαχανοχαχανοχώρα, ήταν ο τρόπος που διάλεξε να δελεάσει τα παιδιά για να πέσουν στην παγίδα του. Αυτό έφερε μύρια όσα κακά, για τα παιδιά και για το σχολείο της Λαχανοχαχανοχώρας.
Οι τρεις μικροί ήρωές μας, η Χαχανένια, ο Λαχανίδας και ο μικρότερος της παρέας ο Ατσίδας, θα προσπαθήσουν να βρουν λύση στο πρόβλημα. Η Νεράιδα του “Γέλιου και της Χαράς” θα τους προτείνει να ψάξουν στην “Κοιλάδα των αηδονιών” για το “Πολύχρωμο Λαχανίδι”, που έχει …. μαγικές ιδιότητες.


Η Ματθίλδη Μαγγίρα με την κόρη της Λήδα


Ο Αντώνης Βλοντάκης με την κόρη και τον γιο του!


Η Αννίτα Ναθαναήλ με τις κόρες της!

Read More

And More