Πρεμιέρα με επώνυμες παρουσίες για Γ. Γιαννιά – Η. Βρεττό – Shaya! Φωτογραφίες

Πρεμιέρα στο Anodos Stage έκαναν το βράδυ της Παρασκευής ο Γιώργος Γιαννιάς με τον Ηλία Βρεττό και την Shaya και ξεσήκωσαν το κοινό. Οι γνωστοί καλλιτέχνες παρουσίασαν ένα άκρως ανεβαστικό πρόγραμμα και αποθεώθηκαν από τους θαυμαστές τους.
Το “παρών” στη βραδιά έδωσαν μεταξύ άλλων η Έλενα Παπαρίζου με την Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Λευτέρη Πανταζή. Οι τρεις τους, μετά την αναβολή της πρεμιέρας τους στο Βοτανικό για την ερχόμενη Παρασκευή, λόγω τεχνικών προβλημάτων, αποφάσισαν να το ρίξουν λίγο έξω και βρέθηκαν μαζί στην πρεμιέρα του Γιώργου Γιαννιά.

/

Με χαλαρή διάθεση και πολύ κέφι η Έλενα Παπαρίζου και η Νατάσα Θεοδωρίδου κάθισαν στα πρώτα τραπέζια μαζί με τον Λευτέρη Πανταζή και διασκέδασαν ως τις πρώτες πρωινές ώρες.
Ο Γιώργος Γιαννιάς, μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στο “Romeo Plus” με το Χρήστο Χολίδη, άλλαξε περιβάλλον και διασκεδάζει πλέον τους θαυμαστές του στο νυχτερινό κέντρο Άνοδος. Ο γνωστός ερμηνευτής με τη νέα μεγάλη επιτυχία του “Γι’ αυτό σ’ αγαπώ” ανέβασε τη διάθεση του κοινού και κέρδισε το πιο θερμό χειροκρότημα.

/

Μαζί του είναι ο Ηλίας Βρεττός και η Shaya που ξεσήκωσαν το κοινό με τις εμφανίσεις τους και ο Ζαφείρης Μελάς, που ολοκλήρωσε το πρόγραμμα με τη λαϊκή του φωνή.
Δες φωτογραφίες από τη βραδιά:

Λευτέρης Πανταζής, Νατάσα Θεοδωρίδου, Έλενα Παπαρίζου
/

Shaya

Ηλίας Βρεττός

Νατάσα Θεοδωρίδου

Έλενα Παπαρίζου
/

Νατάσα Θεοδωρίδου, Έλενα Παπαρίζου
/

Ζαφείρης Μελάς
/

Read More

And More