Η Patty ήρθε στην Ελλάδα! Το TLIFE την συνάντησε στο αεροδρόμιο

Η μεγάλη στιγμή που περίμεναν οι μικροί φίλοι της Patty έφθασε. Η πρωταγωνίστρια της πολύ επιτυχημένης σειράς του Mega “Patty: Μια όμορφη ιστορία”, έφθασε χθες το βράδυ στην Αθήνα. Το TLIFE βρέθηκε στο αεροδρόμιο και σου εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο!

Tα κοριτσάκια που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο δεν την άφησαν λεπτό από την αγκαλιά τους!

H Patty αν και κουρασμένη μοίρασε χαμόγελα και αγκαλιές σε μικρούς και μεγάλους που την υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο! Δήλωσε πολύ χαρούμενη που βρίσκεται στην Ελλάδα παρά το μεγάλο και κουραστικό ταξίδι.

Δες το βίντεο:

Η 16χρονη Laura Natalia Esquivel που γεννήθηκε στις 18 Μαΐου στο Μπουένος Άιρες στην Αργεντινή φαίνεται πως έχει μαγέψει μικρούς και μεγάλους και η ιστορία του ασχημόπαπου έχει κάνει το γύρω του κόσμου και προβάλλεται σε πολλές χώρες. Η μικρή πρωταγωνίστρια έγινε διάσημη ως Patricia “Patito” Castro μέσα από τη σειρά Patty, που ξεκίνησε ως παιδικό μιούζικαλ της Αργεντινής και έγινε φαινόμενο.

Η νεαρή Laura, όμως, πολύ λίγο μοιάζει με το μικρό κοριτσάκι με τα γυαλιά και τα σιδεράκια, αφού είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι που σίγουρα θα μαγέψει τους λιλιπούτειοι τηλεθεατές που δεν χάνουν με τίποτα το καθημερινό, απογευτινό ραντεβού τους με τη φετινή “Πιο όμορφη ιστορία” του Mega.
Όσο για το πρόγραμμά της, αυτές τις μέρες που θα βρεθεί στη χώρα μας, αξίζει να ανααφέρουμε πως θα είναι πολύ φορτωμένο. Το απόγευμα του Σαββάτου θα βρεθεί στo Public του Πειραιά για να γίνει η απονομή του πλατινένιου δίσκου της και να δώσει αυτόγραφα στους μικρούς θαυμαστές της. Την Κυριακή θα κάνει πρόβες για να εμφανιστεί στη σκηνή του “Just the 2 of us” μαζί με τον Γιώργο Καπουτζίδη και να τραγουδήσει ένα μοναδικό ντουέτο. Τέλος, τη Δευτέρα το πρωί θα είναι στο πλατό της εκπομπής “Πρωινό μου” με τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά, ενώ το απόγευμα θα δώσει μια μοναδική συνέντευξη στην Τατιάνα Στεφανίδου και το “Αξίζει να το ζεις!”
Βέβαια, στα διαλείμματα της, η μικρή πρωταγωνίστρια θα κάνει βόλτες στη στολισμένη Αθήνα και θα προσπαθήσει να πάει μια βόλτα μέχρι την Ακρόπολη, όπως έγινε γνωστό πως επιθυμεί και η ίδια.
Ρεπορτάζ: Αγγελική Χριστοπούλου

Read More

And More