Ζήνα – Λύρας: Δεν χορταίνουν τη μπέμπα τους! Τι δήλωσε ο μαιευτήρας της στο TLIFE

Από το μεσημέρι του Σαββάτου, η γνωστή τραγουδίστρια Πέγκυ Ζήνα και ο σύζυγός της, Γιώργος Λύρας πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, μιας και καλωσόρισαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι. Η Πέγκυ γέννησε με καισαρική τομή στο μαιευτήριο του Φαλήρου ”ΡΕΑ” ένα πανέμορφο κοριτσάκι, που ζύγιζε 3 κιλά και 170 γραμμάρια, ενώ η μικρή τους πριγκίπισσα είναι ίδια ο μπαμπάς της.

Τόσο η Πέγκυ όσο και το μωράκι χαίρουν άκρας υγείας, ενώ μάλιστα η πρώτη κατά τη διάρκεια του τοκετού ήταν αρκετά ψύχραιμη και ήρεμη.

Ο Γιώργος Λύρας ήταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της, βοηθώντας την να αποβάλλει το άγχος κι ευτυχώς όλα πήγαν καλά.

Η κόρη του ζευγαριού, θα πάρει το όνομα Ηλέκτρα ενώ νονός της θα είναι ο κουμπάρος του ζευγαριού, Ηλίας Ψινάκης.

Ο μαιευτήρας της Πέγκυς Ζήνα, Τρύφωνας Λαϊνός, δήλωσε χαρακτηριστικά στο TLIFE:

”Η Πέγκυ κατά τη διάρκεια της καισαρικής τομής, αλλά και μετά ήταν μια χαρά. Ήταν πολύ καλά! Ήρεμη μπήκε, ήρεμη βγήκε! Αλλά ακόμα πιο ψύχραιμος ήταν ο πατέρας της μικρής. ο Γιώργος Λύρας.

Ήταν μάλιστα, μαζί με την Πέγκυ στο χειρουργείο. Δεν την αποχωριζόταν λεπτό.

Η μπέμπα είναι ένα υγιέστατο και πολύ όμορφο παιδάκι. Παρόλο που εγώ δεν τα προσέχω πολύ αυτά, το μωρό είναι ίδιο ο Γιώργος! Είναι απίστευτη η ομοιότητα.

Η Πέγκυ χαριτολογώντας κάποια στιγμή είπε, να κάνουμε DNA στο μωρό, για να δούμε αν είναι και των δύο ή μόνο του Γιώργου!

Ο Γιώργος ήταν ο πρώτος που κράτησε την μπέμπα στην αγκαλιά του και από εκείνη τη στιγμή που γεννήθηκε δεν την αφήνει λεπτό από την αγκαλιά του. Ακόμα και στην Πέγκυ, της δίνει να κρατήσει τη μπέμπα μόνο όταν είναι να τη θηλάσει. Είναι ξετρελαμένος μαζί της!

Κυριολεκτικά δεν την αποχωρίζεται καθόλου. Κάθεται από το πρωί μέχρι το βράδυ εκεί και την κοιτάζει! Έρχονται συνεχώς συγγενείς και φίλοι να τους επισκεφθούν, έχει γεμίσει ο τόπος δώρα! Oι γονείς είναι τρισευτυχισμένοι κι εμείς εδώ στο ”ΡΕΑ” είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να τους κάνουμε τόσο πολύ ευτυχισμένους.

Εύχομαι στην μπέμπα να είναι γερή, δυνατή και μεγαλώνοντας να αγαπάει τους γονείς της, όπως την αγαπούν κι εκείνοι!”.

Οι δυο ευτυχισμένοι γονείς την Τετάρτη το μεσημέρι θα αναχωρήσουν για το σπίτι τους, όπου από εδώ και στο εξής θα απολαμβάνουν ανέμελοι ευτυχισμένες, οικογενειακές στιγμές.

Να τους ζήσει και να είναι καλότυχη!

Read More

And More